Hedwyg van Groenendaal - Webdesign van concept tot realisatie -

Schrijver:
Titel: Webdesign van concept tot realisatie - 3de herziene druk
ISBN: 9789012581370
Taal: Nederlands
Uitgever: Academic Service
Bijzonderheden: 2009 - 3e druk - Als nieuw - Editie: 3e druk. Jaar van uitgave: 2009. Lichte gebruik-/opslagsporen
Prijs: € 25,40
Verzendkosten: Gratis (binnen Nederland)
Meer info:

Webdesign van concept tot realisatie - 3de herziene druk 1e druk is een boek van Hedwyg van Groenendaal uitgegeven bij Academic Service. ISBN 9789012581370

Leer aan de hand van dit boek hoe u succesvolle websites realiseert

De basis voor een succesvolle website is een goed doordacht Internet Project Plan. Dit plan bestaat uit acht onderdelen en beschrijft alle aspecten die belangrijk zijn voor het ontwikkelen realiseren en onderhouden van een website. Pak het voortaan professioneel aan. In dit boek leert u hoe.

- uniek stappenplan
- doel en doelgroep
- informatiearchitectuur
- webschrijven
- navigatiemogelijkheden
- paginaontwerp
- formulierontwerp
- het creatieve proces
- ontwerpers aan het woord
- overzicht van technieken
- Content Management Systemen
- onderhoudsplan
- promotie van een website
- zoekmachineoptimalisatie
- zoekmachine adverteren
- webstandaarden
- juridische aspecten
- veel richtlijnen en tips

Experts op het gebied van onder andere design usability zoekmachine adverteren en juridische aspecten hebben hun medewerking verleend aan dit boek. Profiteer van hun kennis. Dit boek is een leidraad voor opdrachtgevers projectmanagers webdesigners webontwikkelaars webprogrammeurs tekstschrijvers studenten hobbyisten en internetduizendpoten. Alle facetten van het webdesign komen aan bod van concept tot realisatie.

Hedwyg van Groenendaal (1971) is specialist in webdesign. Ze heeft ruim vijftien jaar ervaring met het ontwikkelen en realiseren van internetprojecten. In 1996 startte ze het internetbedrijf Via Milia (www.viamilia.com) en in 2000 opende ze haar eigen internetopleidingscentrum. Hedwyg geeft advies verzorgt lezingen ontwikkelt en geeft trainingen ontwerpt realiseert en programmeert websites en schrijft boeken op het gebied van internet en webdesign.

Verder lezen

Products015.com uit Rotterdam

Logo Products015.com

Wij besteden veel aandacht aan het schoonmaken, het bepalen van de staat en de bijbehorende prijs van de boeken. Tevens worden de boeken zorgvuldig verpakt voor verzending. Kwaliteit en een eerlijke prijs vinden wij belangrijk.

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Hedwyg van Groenendaal - Webdesign van concept tot realisatie - 3de herziene druk Hedwyg van Groenendaal - Webdesign van concept tot realisatie - 3de herziene druk