Émilie Courtat - Weelderige Klimplanten

Schrijver:
Titel: Weelderige Klimplanten
ISBN: 9789024382415
Taal: Nederlands
Uitgever: Deltas
Bijzonderheden: 2002 - 1e druk - Als nieuw - Lichte gebruik-/opslagsporen
Prijs: € 12,10
Verzendkosten: Gratis (binnen Nederland)
Meer info:

Een tuin vol geuren en kleuren
De rijkelijke bloemenweelde van de bougainvillea het zoete parfum van jasmijn de verrukkelijke kleurenpracht van clematis... Klimplanten maken van elke tuin een paradijs voor al onze zintuigen. Dit boek laat u genieten van de meest weelderige plantensoorten die als een sluier van bloemen of een groene waterval uw tuin zullen omtoveren tot een juweeltje van de natuur. In de Sleutels tot succes vindt u alle informatie die u nodig hebt om op de beste manier te planten snoeien vermeerderen verzorgen of om zelf een pergola of prieel te bouwen en zo de tuin van uw dromen te creëren. In dezelfde reeks zijn ook verschenen: Sierlijke rozen Geurige bloemen Aromatische kruiden en planten.

Verder lezen

Products015.com uit Rotterdam

Logo Products015.com

Wij besteden veel aandacht aan het schoonmaken, het bepalen van de staat en de bijbehorende prijs van de boeken. Tevens worden de boeken zorgvuldig verpakt voor verzending. Kwaliteit en een eerlijke prijs vinden wij belangrijk.

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Émilie Courtat - Weelderige Klimplanten Émilie Courtat - Weelderige Klimplanten Émilie Courtat - Weelderige Klimplanten Émilie Courtat - Weelderige Klimplanten Émilie Courtat - Weelderige Klimplanten