Weleda - Weleda boek puur zwanger boek@ 1 st

Schrijver:
Titel: Weleda boek puur zwanger boek@ 1 st
ISBN: 8711776002281
Taal: Nederlands
Uitgever:
Bijzonderheden: 2012 - 1e druk - Goed - Editie: 1e druk. Jaar van uitgave: 2012. Lichte gebruik-/opslagsporen; Hoekje(s) gebogen
Prijs: € 10,10
Verzendkosten: Gratis (binnen Nederland)
Meer info:

Zwanger! Voor iedere vrouw is een zwangerschap iets wonderlijks. Hoe natuurlijk een zwangerschap ook is er blijven altijd vragen vooral als je voor de eerste keer zwanger bent. Hoe ga je om met alle veranderingen en hoe kun je het beste op een natuurlijke manier voor jezelf zorgen als je zwanger bent? Wat doe je als je net bent bevallen en hoe kom je erachter welke producten voor jou en je kind geschikt zijn?

In Weleda Puur Zwanger natuurlijke verzorging voor jou en je baby kunnen (aanstaande) ouders alles terugvinden over een zwangerschap de kraamtijd en het eerste levensjaar van hun kind. Er wordt geschreven over de periodes die je in je zwangerschap doormaakt en over wat er lichamelijk en geestelijk allemaal met je kan gebeuren.

Er wordt ingegaan op vaak voorkomende zwangerschapsverschijnselen en hoe je je het beste kunt voorbereiden op de bevalling. Ook wordt er uitgebreid stilgestaan bij de ontwikkeling en de natuurlijke verzorging van je kind in het eerste levensjaar. Elk hoofdstuk bevat daarnaast praktische tips en ervaringen van kraamverzorgsters verpleegkundigen artsen en ouders. Het boek is overzichtelijk ingedeeld zodat je het dagelijks kunt raadplegen. Het register is er om snel en gemakkelijk antwoord te kunnen vinden op alle mogelijke verzorgingsvragen. Kortom Weleda Puur Zwanger is een kleurrijk boek vol ideeën inspiratie en adviezen. Een erg handig boek zeker als je voor het eerst in verwachting bent.

» Neem contact op over dit product

Verder lezen

Products015.com uit Rotterdam

Logo Products015.com

Wij besteden veel aandacht aan het schoonmaken, het bepalen van de staat en de bijbehorende prijs van de boeken. Tevens worden de boeken zorgvuldig verpakt voor verzending. Kwaliteit en een eerlijke prijs vinden wij belangrijk.

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.