Yatri Kramp - en De Ongekende Realiteit 1. Pelgrimstocht naar d

Schrijver:
Titel: en De Ongekende Realiteit 1. Pelgrimstocht naar de Zetel van de Ziel 2. Geboorte van de Laatste Bewustzijnsgolf
ISBN: 9789048900633
Taal: Nederlands
Uitgever:
Bijzonderheden: De Ongekende Realiteit Deel 1 en 2 / Beide Paperback / In Zo Goed Als Nieuwstaat
Prijs: € 32,50
Verzendkosten: € 4,50 (binnen Nederland)
Meer info:
1. Pelgrimstocht naar de Zetel van de Ziel
Jaar van Uitgave: 2011
Aantal Pagina's: 98

2. Geboorte van de Laatste Bewustzijnsgolf
Jaar van Uitgave: 2011
Aantal Pagina's: 154

Samenvatting Deel 1:

Je loopt door het bos, langs het strand of luistert naar mooie muziek en opeens weet je dat er meer is. Achter die uiterlijke dingen schuilt iets heel moois. Iets waar je soms naar verlangt zonder te weten wat het precies is. Een andere werkelijkheid die je niet kunt zien, voelen, ruiken of horen maar die even werkelijk is als onze tastbare wereld.

Sommigen proberen vanuit dat gevoel te leven en zien de ziel als de poort naar 'die andere wereld'. Ze oefenen zich in herinneren omdat ze zo opgaan in de waan van de dag en die andere wereld vaak vergeten. Ze wervelen, dansen en zingen zich zo tot extase dat ze zichzelf compleet vergeten en er enkel herinnering is aan het hogere. Je kunt natuurlijk ook gewoon een boswandeling gaan maken en door de bomen het bos weer zien. Ieder voor zich en …voor ons allen.

Yatri, een Sanskriet woord dat zowel reiziger als pelgrimstocht betekent, vertelt zijn verhaal over de verschillende paden die hij bewandeld heeft zoals het pad van de pijnappelklier die ook de zetel van de ziel wordt genoemd.
Verder lezen

VeelBoeken uit Alkmaar

Logo VeelBoeken

De verzendkosten bedragen: Binnen Nederland - Brievenbuspost €4,40 - Pakketpost €5,75 // Naar België - Pakketpost €7,50 // Uw bestelling wordt verzonden in een hoge kwaliteit bubbeltjesenvelop of in een hoge kwaliteit kartonnen doos om een goede verzending te realiseren // Het ophalen van boeken is mogelijk op afspraak na 19:00. Deze aanvraag kunt u via de mail indienen. // Voor verdere vragen of wanneer u uw boeken aan ons wilt verkopen kunt u contact opnemen via de mail.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Yatri Kramp - en De Ongekende Realiteit 1. Pelgrimstocht naar de Zetel van de Ziel 2. Geboorte van de Laatste Bewustzijnsgolf

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij VeelBoeken

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met VeelBoeken
  • Na uw bestelling ontvangen u en VeelBoeken een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van VeelBoeken vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • VeelBoeken kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.