Mountain Dreamer, O. - Zweven op de Vleugels van je Ziel / de k

Schrijver:
Titel: Zweven op de Vleugels van je Ziel / de kracht van creativiteit
ISBN: 9789044315165
Taal: Nederlands
Uitgever: The House of Books
Bijzonderheden: 2006 / 236pp / Hardcover / In Zo Goed Als Nieuwstaat
Prijs: € 18,50
Verzendkosten: € 4,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Samenvatting:

Creatieve processen leren ons wie we zijn en wat onze plaats is in het grote geheel. In het bijzonder het schrijfproces is een ontdekkingstocht. Wie schrijft, put uit de verborgen bron van zijn eigen creativiteit, ontwikkelt zijn verbeeldingskracht en ontdekt de spiritualiteit die wij allen in ons hebben.
Op basis van haar ervaringen als schrijfster legt Oriah Mountain Dreamer in Zweven op de vleugels van de ziel uit hoe we het best onze creativiteit kunnen aanwenden en hoe we onze inspiratie kunnen kanaliseren om onszelf en onze diepste wensen beter te leren kennen. Aan de hand van praktische adviezen toont Mountain Dreamer ons hoe we gehoor kunnen geven aan de hunkering van onze ziel. Na Reis naar het binnenste van de ziel, Luister naar de stem van je hart en Dansen op het ritme van je ziel, opnieuw een weergaloos boek van een schrijfster die ons steeds weer bij de hand neemt en ons voert naar de persoonlijkheid die we diep in ons hart willen zijn.
Verder lezen

VeelBoeken uit Alkmaar

Logo VeelBoeken

De verzendkosten bedragen: Binnen Nederland - Brievenbuspost €4,40 - Pakketpost €5,75 // Naar België - Pakketpost €7,50 // Uw bestelling wordt verzonden in een hoge kwaliteit bubbeltjesenvelop of in een hoge kwaliteit kartonnen doos om een goede verzending te realiseren // Het ophalen van boeken is mogelijk op afspraak na 19:00. Deze aanvraag kunt u via de mail indienen. // Voor verdere vragen of wanneer u uw boeken aan ons wilt verkopen kunt u contact opnemen via de mail.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Mountain Dreamer, O. - Zweven op de Vleugels van je Ziel / de kracht van creativiteit

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij VeelBoeken

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met VeelBoeken
  • Na uw bestelling ontvangen u en VeelBoeken een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van VeelBoeken vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • VeelBoeken kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.