Pietersen, C.M. - De twee grootste industriele rampen met gevaa

Schrijver:
Titel: De twee grootste industriele rampen met gevaarlijke stoffen, 25 jaar later. LPG ramp Mexico City, Bhopal tragedie. Het onderzoek en de feiten. Lessen voor veiligheid gevaarlijke stoffen. Zijn de lessen geleerd ?
ISBN: 9789078440338
Taal: Nederlands
Uitgever: Gelling Publishing, Nieuwerkerk aan den IJssel
Bijzonderheden: Gebonden, 2009, 185 blz. Met foto's en tekeningen. Gesigneerd door de schrijver.
Prijs: € 24,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Hedendaagse methoden voor procesveiligheid als HAZOP, SIL en LOPA worden beschreven en uitgewerkt via voorbeelden. Dat geldt ook voor de TRIPOD incidenten analyse methode.

Dit boek beschrijft op een indringende en tegelijk op leesbare wijze dat het veilig omgaan met gevaarlijke stoffen niet vanzelfsprekend is en dat een veiligheidscultuur in onze gehele samenleving noodzakelijk is. De achterliggende factoren van de rampen die helaas veel levens hebben gekost en materiële en immateriële schade hebben veroorzaakt zijn ook nu nog actueel. Voortdurende alertheid is geboden. Veiligheid is nooit af.
Verder lezen

BoekenWO2 uit Raalte

Logo BoekenWO2

Bij aankoop van 3 tot 5 boeken 10 % korting. Vanaf 6 boeken 20 % korting.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Pietersen, C.M. - De twee grootste industriele rampen met gevaarlijke stoffen, 25 jaar later. LPG ramp Mexico City, Bhopal tragedie. Het onderzoek en de feiten. Lessen voor veiligheid gevaarlijke stoffen. Zijn de lessen geleerd ?

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij BoekenWO2

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met BoekenWO2
  • Na uw bestelling ontvangen u en BoekenWO2 een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van BoekenWO2 vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • BoekenWO2 kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.