Adriaensen, José & Martina, Roy - Fit warrior - body pleasure.

Schrijver:
Titel: Fit warrior - body pleasure. De weg naar blijvende vitaliteit en een slank figuur.
ISBN: 9789032506865
Taal: Nederlands
Uitgever: De Kern
Bijzonderheden: 2000, paperback, 223pp
Prijs: € 4,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Ook als je al moedeloos wordt bij de gedachte aan diëten, ook als je vele keren met een dieet begonnen en weer gestopt bent, biedt dit programma je een aanpak met blijvend resultaat. Het onderscheidt zich van andere programma's doordat het aandacht heeft voor zowel de fysieke als de mentale en emotionele achtergronden van overgewicht. Hierbij staat de individuele benadering centraal, er is tenslotte geen mensen hetzelfde en de oorzaken van overgewicht zijn per persoon verschillend. Met behulp van uitgebreide vragenlijsten helpt het programma je om inzicht te krijgen in jouw huidige gezondheid en persoonlijke drijfveren om (te) veel te eten. De verschillende invloedsfactoren zoals voeding en eetgewoonten, beweging, mogelijke voedselallergie of -intolerantie, maar ook emoties en eventuele blokkades worden stuk voor stuk onder de loep genomen. Vervolgens helpt dit boek je om je motivatie om af te slanken te (her)vinden en vast te houden. Beweging is hierbij van essentieel belang, want door te bewegen ga je je prettiger voelen en krijg je er uiteindelijk plezier in om gezonder te leven.
Verder lezen

De boekenzolder uit Sellingen

Logo De boekenzolder

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De boekenzolder

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met De boekenzolder
  • Na uw bestelling ontvangen u en De boekenzolder een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De boekenzolder vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • De boekenzolder kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.