ZANDSTRA EVERT met foto's van OORTHUYS, CAS en diverse dichters

Schrijver:
Titel: DE SCHOONHEID VAN ONS LAND / WATER
Taal: Nederlands
Uitgever: Contact Amsterdam, 1950
Bijzonderheden: UITVERKOOPPRIJS IN GOEDE STAAT
Prijs: € 20,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Recensie(s)
Tweede deel van een vierdelige serie heruitgaven over Nederland, met foto's van Cas Oorthuys, gebaseerd op een populaire, gelijknamige reeks fotoboeken halverwege de twintigste eeuw. De heruitgaven, op iets kleiner formaat, zijn jubileumboeken van dezelfde uitgeverij. De zwart-witfoto's in dit deel tonen waterrijke gedeelten, zoals rivieren, kanalen, de (Wadden)zee, maar ook vissers, bruggen en de Rotterdamse haven in de naoorlogse periode. De fotograaf had veel oog voor luchten en wolken. Het landschap oogt op de beelden leeg en ongeschonden. Elk van de ongeveer 150 helder gedrukte foto's is op een pagina afgedrukt, met een kort, informatief bijschrift. Oorthuys behoorde tot de bekwaamste en productiefste Nederlandse fotografen. De oorspronkelijke inleiding is vervangen door een nieuwe, dit keer van de bekende Friese auteur Hylke Speerstra. In zijn toegankelijke inleiding behandelt hij de betekenis van water voor Nederland. Dit fotoboek is een aangename 'reis' langs vaak imposante wateren in de wederopbouwtijd.
Verder lezen

leeszaalvreewijk

Logo leeszaalvreewijk

boeken kunnen ook opgehaald worden na telefonisch contact: 06-5370-1639 dinsdag t/m zaterdag van 10.00-17.00 uur.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

ZANDSTRA EVERT met foto's van OORTHUYS, CAS en diverse dichters - DE SCHOONHEID VAN ONS LAND    /    WATER

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij leeszaalvreewijk

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met leeszaalvreewijk
  • Na uw bestelling ontvangen u en leeszaalvreewijk een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van leeszaalvreewijk vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • leeszaalvreewijk kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.