Moen, Bruce - Reis naar de oerbron. Ontdekkingsreizen naar het

Schrijver:
Titel: Reis naar de oerbron. Ontdekkingsreizen naar het onbekende.
ISBN: 9789077478264
Taal: Nederlands
Uitgever: Zwerk, Houten
Bijzonderheden: 2009, 263pp, paperback. Vertaling: Chris Mouwen
Prijs: € 7,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
In dit deel van de bekende serie 'Ontdekkingsreizen naar het onbekende' reist Bruce Moen verder weg dan ooit, naar de onontdekte echo's van het bestaan en werkelijkheid. Aan degenen die hij onderweg tegenkomt, vraagt hij keer op keer: "Wat is het bewustzijn? Waar en hoe passen wij en onze ideeën, onze perceptie, in het plaatje van de ultieme waarheid? Hoe kunnen we er voor eens en altijd achter komen, wat er voor ons leven op aarde is gebeurd en wat er voor ons ligt, na ons leven op aarde?"
De serie Ontdekkingsreizen naar het onbekend bestaat uit 'Reis naar het onbekende', 'Reis zonder twijfels' en 'Reis naar het hiernamaals'. Deze serie, waaraan nu 'Reis naar de oerbron' is toegevoegd, dient als waardevolle gids voor avonturiers. In zijn steeds populairdere workshops overal ter wereld leert Moen cursisten hoe ze voorbij het stoffelijke bestaan naar de gebieden van het leven na de dood en verder kunnen reizen. Moen woont met zijn vrouw Pharon in Denver, Colorado, VS, waar hij werktuigbouwkundig consulent is.
Verder lezen

De boekenzolder uit Sellingen

Logo De boekenzolder

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De boekenzolder

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met De boekenzolder
  • Na uw bestelling ontvangen u en De boekenzolder een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De boekenzolder vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • De boekenzolder kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.