Lorber, Jakob - Woorden van Jezus. Uit de nieuwe openbaring ont

Schrijver:
Titel: Woorden van Jezus. Uit de nieuwe openbaring ontvangen.
ISBN: 9789020220360
Taal: Nederlands
Uitgever: Ankh-Hermes bv, Deventer
Bijzonderheden: 1992, Paperback, linnen voor- en achterplat. Ex libris op titelpagina.
Prijs: € 6,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Door een innerlijke stem geleid, heeft de mysticus Jakob Lorber in de periode 1840-1864 een gigantisch oeuvre neergeschreven. Hijzelf spreekt van leen nieuwe openbaring'. De uit Oostenrijk afkomstige Lorber was aanvankelijk onderwijzer. Hij studeerde vervolgens verder tot muziekleraar, componist en violist. Toen hij eenmaal de stem in zich hoorde, wijdde hij zich tot aan zijn dood aan het schrijven. Zijn belangrijkste werk is het inmiddels gedeeltelijk vertaalde Grosse Johannes Evangelium, (Grote Johannes Evangelie), waarin het leven van Jezus tot in de kleinste details wordt beschreven. Uit dit evangelie en het eveneens door Lorber geschreven Jakobus Evangelium, die Jugend Jesu (in het Nederlands verschenen als De jeugd van Jezus) zijn de citaten in dit boekje afkomstig.
Verder lezen

De boekenzolder uit Sellingen

Logo De boekenzolder

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De boekenzolder

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met De boekenzolder
  • Na uw bestelling ontvangen u en De boekenzolder een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De boekenzolder vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • De boekenzolder kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.