Stiles, Tara [voorwoord van Deepak Chopra] - YOGA HELPT. Makkel

Schrijver:
Titel: YOGA HELPT. Makkelijke oefeningen voor meer dan 50 aandoeningen
ISBN: 9789021555287
Taal: Nederlands
Uitgever: Kosmos Uitgevers, 1e druk 2015; paperback, 256 blzn
Bijzonderheden: redelijke staat, zie meer info
Prijs: € 7,95
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
beetje stijf, stickerresten op kaft, gestoten hoekjes, hoekje uit schutblad voorin geknipt

Inhoud:
Yoga kan veel aandoeningen voorkomen en genezen. Tara Stiles laat zien hoe eenvoudig en doeltreffend yoga is bij allerlei kwalen: oude sportblessures, rugpijn, allergieën, en zelfs bij katers. Je hoeft niet naar een yogastudio, thuis op de bank kan het ook. Als je kunt in- en uitademen, kun je aan yoga doen. Dit boek biedt gemakkelijke en leuke oefeningen. Op de foto's worden de poses voorgedaan door de auteur, zodat meteen duidelijk wordt hoe het moet.
Verder lezen

De Toverberg uit Groningen

Logo De Toverberg

De Toverberg [onderdeel van Antiquariaat De Oosterpoorter] is een webwinkel in 2dehands boeken.
De staat van een boek wordt zo goed mogelijk beschreven. Boeken worden alleen 'als nieuw' aangeboden als ze nog in de oorspronkelijke folie zitten.
Verzending brievenbuspost binnen Nederland door PostNL, Verzending pakketpost binnen Nederland door DHL [€5,75] of PostNL [€ 6,75]. Het is mogelijk een pakket naar een DHL-Parcelshop in Nederland te versturen voor € 5, naar een PostNL-Agentschap voor € 6,25, waar het dan kan worden opgehaald.
Verzending naar België door DPD voor € 6,50 . Het is mogelijk een pakket naar een DPD-Pickup in België te sturen voor € 6 , waar het dan kan worden opgehaald.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Stiles, Tara [voorwoord van Deepak Chopra] - YOGA HELPT. Makkelijke oefeningen voor meer dan 50 aandoeningen Stiles, Tara [voorwoord van Deepak Chopra] - YOGA HELPT. Makkelijke oefeningen voor meer dan 50 aandoeningen Stiles, Tara [voorwoord van Deepak Chopra] - YOGA HELPT. Makkelijke oefeningen voor meer dan 50 aandoeningen

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De Toverberg

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met De Toverberg
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Toverberg een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Toverberg vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • De Toverberg kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.