Meuleman, Anita - Keukengeheimen uit het Vechtdal

Schrijver:
Titel: Keukengeheimen uit het Vechtdal
ISBN: 9789491640124
Taal: Nederlands
Uitgever: Boekwinkel Heinink
Bijzonderheden: Gebonden boek (2013 - 156 pag) mooi (als nieuw) exemplaar, snel leverbaar
Prijs: € 11,95 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
In dit streekkookboek rondom de Overijsselse Vecht worden producenten en chef-koks uit Ommen, Hardenberg (twee) en Vilsteren voorgesteld Het boek is in drie tijdzones ingedeeld: lente, zomer en nazomer, waarin kwekerijen van bijzondere groenten en fruit, en boeren met bijzonder vee en groenten de revue passeren. Elke kennismaking wordt gevolgd door recepten, of van de eigenaren of van de bovengenoemde chef-koks. Ingewikkelde en tijdrovende recepten, waarin de specifieke Vechtproducten zijn verwerkt en alleen na te maken als men die producten kan krijgen. Met een overvloed aan uitzonderlijk mooie foto’s is dit meer een salontafelkookboek geworden dan een praktisch en bruikbaar boek voor in de keuken van Jan en alleman. Een geografisch overzicht is helaas niet opgenomen, wel een register, en de adressen van vier winkels in Dalfsen, Ommen, Zwolle en Hardenberg, waar die streekgebonden artikelen te koop zijn. Schitterend uitgegeven vierkant boek met twee leeslinten.
Verder lezen

goed-beter-best

goed-beter-best uit Gramsbergen

Geen mail ontvangen na uw bestelling? Controleer de map met ongewenste mail (SPAM).
Ons complete boekenaanbod vindt u door in de rechterbovenhoek (zoeken)...goed-beter-best...in te vullen.
Na uw bestelling ontvangt u -normaal gesproken- binnen 2 dagen een bevestigingsmail van de ontvangst van uw bestelling met daarin de verzendkosten en een rekeningnummer. Zodra uw betaling/bijschrijving is ontvangen zal uw bestelling -zorgvuldig verpakt - worden verstuurd.
Hebt u een boek met spoed nodig dan kan dat geregeld worden !
Tot slot: ongezien een boek bestellen is een zaak van wederzijds vertrouwen. Bij voorbaat DANK VOOR UW VERTROUWEN.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij goed-beter-best

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met goed-beter-best
  • Na uw bestelling ontvangen u en goed-beter-best een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van goed-beter-best vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • goed-beter-best kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.