Dixhoorn, Frits van - A propos circus Wilke Henny Gleich

Schrijver:
Titel: A propos circus Wilke Henny Gleich
ISBN: 9789073480018
Uitgever: Breda, Stichting A Propos Circus 1e druk 1990 9789073480018
Bijzonderheden: softcover met omslag 112pp. in goede staat bijz. (persoonlijke) foto's in zw/wit schaars!
Prijs: € 29,90
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Dit is een verhaal van paardenwerk en werkpaarden, in grote en kleine circussen, tussen 1900 en 1960, opgetekend uit de mond van Bubi (1913) en Valesca (1919) Wilke. Hun leven en dat van hun familie is nauw verweven met de circussen Wilke, Henny en Gleich. Zij brachten hun 'vermetele acrobatiek te paard' onder de artiestennaam de '2 Conrads'. Het verhaal begint bij grootvader Alfred Conrad Walles (New York, 1867), die een eigen circusje had. Zijn zoon Willy werkte al op jonge leeftijd in Nederland en België met paardennummers. Het verhaal verliest zich hier en daar in details, vooral wanneer het gaat over de 'jongste' generatie, van Bubi en Valesca. We lezen, begeleid door vele zwart-wit foto's, over hun relaties, hun nummers, kundigheden en vondsten, over Hogeschoolrijden en dressuur van hoge orde. Voor circusadepten is dit ongetwijfeld een boek dat ze met rode oortjes lezen.
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Alleen levering binnen Nederland. Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Dixhoorn, Frits van - A propos circus  Wilke Henny Gleich Dixhoorn, Frits van - A propos circus  Wilke Henny Gleich Dixhoorn, Frits van - A propos circus  Wilke Henny Gleich

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.