Joosten, L., Berg, S. van den, Teunisse, J.P. - Help me even he

Schrijver:
Titel: Help me even herinneren / een gids voor mensen met milde geheugenproblemen en hun naasten
ISBN: 9789031358939
Taal: Nederlands
Uitgever: Bohn Stafleu van Loghum
Bijzonderheden: nieuwstaat 2008
Prijs: € 15,00
Verzendkosten: € 4,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Help me even herinneren 1e druk is een boek van L. Joosten uitgegeven bij Bohn Stafleu van Loghum. ISBN 9789031358939

Was die afspraak echt vandaag? Waar heb ik mijn sleutels toch gelaten? Wat was zijn naam ook al weer? Iedereen vergeet wel eens wat. Vergeten is ook eigenlijk heel logisch. Onze hersenen zouden het simpelweg niet aankunnen als we alles zouden onthouden wat we horen, zien of meemaken. Iedereen vergeet wel eens wat. Vergeten is ook eigenlijk heel logisch. Onze hersenen zouden het simpelweg niet aankunnen als we alles zouden onthouden wat we horen, zien of meemaken. Maar wanneer wordt vergeten een geheugenprobleem? Wat is het verschil tussen normale vergeetachtigheid en milde geheugenproblemen? En wanneer spreken we eigenlijk van een dementie? Help me even herinneren geeft uitleg over milde geheugenproblemen en alles wat met het geheugen te maken heeft. Het beschrijft, in heldere taal, de mogelijke oorzaken van milde geheugenproblemen en de toekomstperspectieven. De auteurs geven praktische tips voor het omgaan met de gevolgen van milde geheugenproblemen. Ze laten bijvoorbeeld zien hoe u gebruik kunt maken van hulpmiddelen, zoals een agenda of het verzinnen van ezelsbruggetjes. Of wat u kunt doen aan onzekerheid, spanning of piekeren wanneer u iets vergeet.De online content illustreert de onderwerpen uit de gids aan de hand van interviews en nagespeelde sc nes. Hierdoor is Help me even herinneren uitstekend bruikbaar als voorlichtingsmateriaal en bij ondersteuningsgroepen.
Verder lezen

Bradley van Oorschot

Bradley van Oorschot uit Alkmaar

versturen naar een huisadres in Nederland voor € 4,50 versturen naar een huisadres in België voor € 7,35

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Joosten, L., Berg, S. van den, Teunisse, J.P. - Help me even herinneren / een gids voor mensen met milde geheugenproblemen en hun naasten Joosten, L., Berg, S. van den, Teunisse, J.P. - Help me even herinneren / een gids voor mensen met milde geheugenproblemen en hun naasten Joosten, L., Berg, S. van den, Teunisse, J.P. - Help me even herinneren / een gids voor mensen met milde geheugenproblemen en hun naasten Joosten, L., Berg, S. van den, Teunisse, J.P. - Help me even herinneren / een gids voor mensen met milde geheugenproblemen en hun naasten

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Bradley van Oorschot

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Bradley van Oorschot
  • Na uw bestelling ontvangen u en Bradley van Oorschot een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Bradley van Oorschot vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Bradley van Oorschot kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.