Messing, M.W.J. - Toen had je de politionele acties maar zonder

Schrijver:
Titel: Toen had je de politionele acties maar zonder 5-2 RI. 5-2 RI, 1947-1950. Nijmegen, Celebes, Java, Sumatra, Borneo. Een beknopte geschiedenis van het bataljon 5-2 RI tegen de achtergrond van het Nederlands-Indonesisch conflict.
Taal: Nederlands
Uitgever: Van Wijnen.
Bijzonderheden: 2008, 273 pagina's, softcover, zw/w. foto's, index, naam op schutblad, mooi exemplaar.
Prijs: € 11,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Marcel Messing beschrijft de ervaringen van zijn vader Nico (1927) als dienstplichtig soldaat in de Nederlands-Indonesische dekolonisatiestrijd (1945-'49). De jonge boerenknecht uit de Achterhoek werd van november 1947 tot april 1949 ingezet op Celebes, Java en Sumatra, maar slechts zelden in grote gewapende acties. Op basis van documenten en herinneringen van Nico, aangevuld met uitgebreid onderzoek, worden zijn lotgevallen, gevat in het grotere kader van het conflict, met een uitloop naar de verwerking van de Indië-ervaringen en het veteranenbeleid tot nu. Een verslag van de gezamenlijke, nostalgische reis naar Indonesië in 2007 wordt ook gegeven. Vijftig bladzijden zwart-witfoto's van toen en nu zijn tevens opgenomen.


Logo BoekenWO2
Bij aankoop van 3 tot 5 boeken 10 % korting. Vanaf 6 boeken 20 % korting.

Alle boeken van BoekenWO2 Stel een vraag over dit boek aan BoekenWO2
Afbeeldingen (Klik om te vergroten)
Messing, M.W.J. - Toen had je de politionele acties. Maar zonder 5-2 RI. 5-2 RI, 1947-1950. Nijmegen, Celebes, Java, Sumatra, Borneo. Een beknopte geschiedenis van het bataljon 5-2 RI tegen de achtergrond van het Nederlands-Indonesisch conflict aan de hand van ...
Verder lezen

Famous Grauss uit Breda

Verzendkosten: in Nederland brievenbusbestelling tot 2 kilo - € 4,35 (Track and Trace), Pakket tot 10 kg. - € 6,95 (Track and Trace). Verzending via PostNL. Is er na 24 uur geen reactie op uw vraag/bestelling, controleer dan A.U.B. uw spam-box. Wegens de hoge porto- en bankkosten kunnen er helaas geen bestellingen uit de USA meer gedaan worden.

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Messing, M.W.J. - Toen had je de politionele acties maar zonder 5-2 RI. 5-2 RI, 1947-1950. Nijmegen, Celebes, Java, Sumatra, Borneo. Een beknopte geschiedenis van het bataljon 5-2 RI tegen de achtergrond van het Nederlands-Indonesisch conflict.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Famous Grauss

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Famous Grauss
  • Na uw bestelling ontvangen u en Famous Grauss een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Famous Grauss vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Famous Grauss kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.