Oudshoff, W. - De muzikale vriend der Jeugd of Bevallige Zangst

Schrijver:
Titel: De muzikale vriend der Jeugd of Bevallige Zangstukjes voor het opkomend geslacht, ook tot schoolgebruik, Ie, IIe en IIIe stukje
Taal: Nederlands
Uitgever: Rotterdam, bij Mensing en Van Westreenen, 1832, 1832 en 1826
Bijzonderheden: De voorredes van de stukjes zijn resp gedateerd 1824, 1825 en 1826. De in dit bundeltje opgenomen eerste en tweede deeltje zijn herdrukken. Gebonden, maar het bandje ontbreekt. De titelpagina van deeltje I is nogal vuil. Hier en daar wat vlekken.
Prijs: € 25,00
Verzendkosten: € 4,60 (binnen Nederland)
Meer info:
Op enkele bladzijden staan aantekeningen in oud handschrift.

Illustraties:
Elk liedje is voorzien van een blaadje met muzieknoten met daarin de tekst van het eerste couplet.

Inhoud
In de drie afzonderlijk gepagineerde deeltjes samen staan 67 liedjes met tekst en muziek. De heren H.Maronier, J.van der Schalk en Oudshoff zelf hebben tekst aangeleverd. In 1 geval wordt verwezen naar de Gedichten van Jacob van Dijk. De oorspronkelijke melodieën en titels worden niet aangegeven. Maar 21 componisten zijn met name genoemd. Er staan 7 bijdragen in van Carl Gotthelf Gläser jr (1781-1829), 5 van Hans Georg Nägeli (1773-1836) en 3 van Carl Maria von Weber. Mozart is met één liedje (Gemoedsrust) present.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Oudshoff, W. - De muzikale vriend der Jeugd of Bevallige Zangstukjes voor het opkomend geslacht, ook tot schoolgebruik, Ie, IIe en IIIe stukje Oudshoff, W. - De muzikale vriend der Jeugd of Bevallige Zangstukjes voor het opkomend geslacht, ook tot schoolgebruik, Ie, IIe en IIIe stukje Oudshoff, W. - De muzikale vriend der Jeugd of Bevallige Zangstukjes voor het opkomend geslacht, ook tot schoolgebruik, Ie, IIe en IIIe stukje

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De Zilveren Eeuw

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met De Zilveren Eeuw
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Zilveren Eeuw een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Zilveren Eeuw vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • De Zilveren Eeuw kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.