Feith, Rhijnvis - Brieven aan Sophië

Schrijver:
Titel: Brieven aan Sophië
Taal: Nederlands
Uitgever: Amsterdam, Johannes Allart, 1806
Bijzonderheden: 210 pagina's. Gegraveerde titelpagina met vignet van Reinier Vinkeles naar een ontwerp van de Zwolse kunstenaar Willem Gerrit van Ulsen.
Prijs: € 50,00
Verzendkosten: € 4,60 (binnen Nederland)
Meer info:
Mooi exemplaar in halfleren band met sierpapier op de platten. Leren hoekverstevigingen. Rug versierd met eenvoudige, vergulde ornamenten. Gedrukt op stevig papier. Rood rugschildje met in vergulde letters de naam van de dichter en de titel van het werk. Groen leeslint. Platten met kievitsmarmering wat geschaafd. Het voorplat is onderin wat beschadigd door de boekenworm. Een paar gaatjes in de allereerste bladzijde. Aan de binnenkant van het voorplat is een ex-libris weggescheurd.

Op het voorste schutblad is de naam gestempeld van een vorige eigenaar. Op de gegraveerde titelpagina onderaan een stempeltje met de naam I.A.G.Wener Jr.

Inhoud:
5 Uitgebreide filosofische brieven in alexandrijnen over Kants kritische wijsbegeerte. Voorbericht, waarin de dichter de hoop uitspreekt, dat deze verzen duidelijk maken, dat het Kantianisme niet verenigbaar is met de Christelijke Openbaring. Achter elke brief staan uitvoerige aantekeningen. Een Naschrift tot slot.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Feith, Rhijnvis - Brieven aan Sophië Feith, Rhijnvis - Brieven aan Sophië

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De Zilveren Eeuw

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met De Zilveren Eeuw
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Zilveren Eeuw een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Zilveren Eeuw vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • De Zilveren Eeuw kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.