Amédée Massart - Chirurgie conservatrice des membres

Schrijver:
Titel: Chirurgie conservatrice des membres
Taal: Frans
Uitgever: Chez l'Auteur
Bijzonderheden: Pleidooi tegen amputatie en voor behoudende chirurgie
Prijs: € 65,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
"Chirurgie conservatrice des membres ou Traité des principes et des moyens d'éviter les amputations et les résections etc. par Amédée Massart etc etc. Ouvrage couronné par l'Académie Royale de Médecine de Belgique, en vente Chez l'Auteur, a Napoléon-Vendée, 1853."

22 x 15 cm., bruine kartonnen band met vergulde schaapslederen rug en hoeken. Gemarmerde schutbladen. 316 blz., compleet. Twee stempels van de opgeheven bibliotheek van de Academie van Antwerpen op de titelbladzijde, verder een fris exemplaar.

Amédée Massart was een bekende Franse arts, chirurg en hoogleraar geneeskunde aan de universiteit van Montpellier. Dit boek, bekroond door de Belgische Academie voor Geneeskunde, is een warm pleidooi voor de behoudende chirurgie die amputaties zoveel mogelijk vermijdt. Massart geeft een stand van zaken van de wetenschap in de chirurgie, geïllustreerd met een aantal voorbeelden. Hij behandelt onder meer ingewikkelde breuken, gangreen, spina ventosa, necrosis, ontstekingen, tumoren, enzovoort.

Google Books 0_xZAAAAcAAJ, WorldCat/OCLC 563018041

Zeldzaam, ik vind géén ander exemplaar te koop op internet.

Prijs 65 euro plus 10 voor aangetekende verzending in België en Nederland. Afhalen in Kalmthout kan.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Amédée Massart - Chirurgie conservatrice des membres Amédée Massart - Chirurgie conservatrice des membres

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De Boekengek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met De Boekengek
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Boekengek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Boekengek vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • De Boekengek kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.