Lowes, Wendy - Vouwpatchwork / twintig creaties met stofbewerki

Schrijver:
Titel: Vouwpatchwork / twintig creaties met stofbewerkingstechnieken
ISBN: 9789059207813
Taal: Nederlands
Uitgever: Veltman Uitgevers
Bijzonderheden: Gebonden boek met omslag (2006) mooi exemplaar, snel leverbaar
Beschikbaar: 2 exemplaren
Prijs: € 14,95 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Bij origami wordt van oudsher papier in plaats van stof gebruikt. Dit boek laat echter zien dat de techniek ook met stof heel goed, soms zelf gemakkelijker uit te voeren is. Je kunt quilts er al snel schitterend uit laten zien doordat op een snelle manier boeiende 3D- en structuureffecten bereikt kunnen worden. Het boek begint met een inleiding over vouwpatchwork uit alle windstreken, verschillende traditionele vouwtechnieken en basistechnieken die in het boek worden gebruikt. Vervolgens worden twintig patronen in detail beschreven volgens een stap-voor-stap methode met veel duidelijke kleurenfoto's en tips om bij de uitvoering te helpen. Het boek eindigt met enkele pagina's aanwijzingen voor het afwerken van een quilt. Een mooi verzorgd quiltboek over een niet alledaags onderwerp dat veel quilters graag zullen willen lezen. Het is het enige boek in zijn soort. Het vorige boek over dit onderwerp, 'Vouw-patchwork' van Liesbeth Noordhuis (1995), is reeds lang uitverkocht terwijl er nog veel vraag naar is. Aantrekkelijke gekleurde omslagfoto.
Verder lezen

goed-beter-best

goed-beter-best uit Gramsbergen

Geen mail ontvangen na uw bestelling? Controleer de map met ongewenste mail (SPAM).
Ons complete boekenaanbod vindt u door in de rechterbovenhoek (zoeken)...goed-beter-best...in te vullen.
Na uw bestelling ontvangt u -normaal gesproken- binnen 2 dagen een bevestigingsmail van de ontvangst van uw bestelling met daarin de verzendkosten en een rekeningnummer. Zodra uw betaling/bijschrijving is ontvangen zal uw bestelling -zorgvuldig verpakt - worden verstuurd.
Hebt u een boek met spoed nodig dan kan dat geregeld worden !
Tot slot: ongezien een boek bestellen is een zaak van wederzijds vertrouwen. Bij voorbaat DANK VOOR UW VERTROUWEN.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij goed-beter-best

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met goed-beter-best
  • Na uw bestelling ontvangen u en goed-beter-best een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van goed-beter-best vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • goed-beter-best kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.