Chopra, Deepak - Vrij van verslaving

Schrijver:
Titel: Vrij van verslaving
ISBN: 9789063255565
Taal: Nederlands
Uitgever: Servire
Bijzonderheden: 1998 / paperback / 158 pag. / 228 gram / gelezen en in goede staat
Prijs: € 10,00
Verzendkosten: € 3,60 (binnen Nederland)
Meer info:
Als we het woord 'verslaving' horen, denken we bijna altijd aan overmatig gebruik van tabak, alcohol, drugs of voedsel. Deepak Chopra, arts en specialist op het gebied van de Ayurveda (de traditionele Indiase geneeswijze), beperkt zich niet tot deze bekende, of tot zware vormen. Evenmin weigert hij zich te conformeren aan de gangbare, eenzijdige benadering dat verslaving een 'zeer ernstig probleem' is dat te vuur en te zwaard moet worden bestreden. De confrontatie en de angst die hieraan ten grondslag liggen, werpen op de Lange termijn geen vruchten af, aldus de Ayurveda-speciaList. Chopra wil vanuit een positieve visie doordringen tot de kern van onvrijheid. 'Hoewel we het zullen hebben over echte fysieke en emotionele pijn, zat dit voornamelijk een boek over gezondheid, vreugde, genot, rijkdom, Liefde en hoop zijn', aldus Chopra.

Dwangmatig gedrag is in feite een alledaags verschijnsel en iedereen weet wat verslaving is. Het uitgangspunt in Vrij van verslaving is dat verslaafden misleide zoekers zijn; zoekers naar genot, plezier, en zelfs een spirituele ervaring. Er wordt op de verkeerde plaats gezocht waardoor het verlangen naar een vervullend leven in een verwrongen vorm naar buiten komt. Maar de impuls om op zoek te gaan naar meer levensvreugde is zeer waardevol, en kan het proces van innerlijke ontwikkeling in gang zetten.

Chopra onderzoekt eerst wat verslaving nu precies is. Hoe komt het dat mensen bij het vervullen van hun behoeften vervallen in dwangmatigheid? Welk verband is er tussen lichaam en geest? Zijn er verschillende soorten verslaving of is er sprake van meerdere uitingsvormen van één verschijnsel? En: wat ervaar je bij verslaving? Via meditatie, oefeningen en een dieet reikt hij richtlijnen aan voor het herstellen van de balans tussen behoefte en bevrediging. Zo wil hij verslaafden terugbrengen naar het fundamentele antwoord op hun dwingende gewoonten: vreugde in het teven.

Vrij van vers Laving is een wijs en positief boek dat iedereen zicht biedt op onze verslavende neigingen.
Verder lezen

Holistiek uit Zevenaar

Logo Holistiek

Met name boeken over esoterie, spiritualiteit, religie en psychologie. Posttarieven 2021: Verzendkosten NEDERLAND: Brievenbuspost (38x26,5x3,2 cm) afhankelijk van gewicht: - 100 tot 350 gram: € 3,84 - 350 gram tot 2 kilo: € 4,50 Pakketpost via postnl: € 7,25 (tot 10 kilo) Verzendkosten BELGIË/DUITSLAND: - 2 kilo € 9,30 Met Track&Trace tot 2 kilo: € 13,00

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Chopra, Deepak - Vrij van verslaving Chopra, Deepak - Vrij van verslaving Chopra, Deepak - Vrij van verslaving

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Holistiek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Holistiek
  • Na uw bestelling ontvangen u en Holistiek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Holistiek vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Holistiek kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.