Wangyal Rinpoche, Tenzin - DE WERKELIJKHEID VAN SLAPEN EN DROME

Schrijver:
Titel: DE WERKELIJKHEID VAN SLAPEN EN DROMEN. Een oude Tibetaanse oefenweg
ISBN: 9789056700973
Taal: Nederlands
Uitgever: Asoka, 2e gewijzigde druk 2004; paperback, 266 blzn
Bijzonderheden: zie meer info
Prijs: € 22,95
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
beetje stijf, lichte verkleuring op snee, lichte vouw rug, naam op schutblad voorin, naam op binnenzijde kaft

Inhoud:
Als je tijdens je slaap niet oefent, als je elke nacht weer op drift raakt, hoe zul je dan nog waakzaam kunnen zijn als de dood zich aandient? De wijze waarop je droomt, zegt veel over hoe het je bij je sterven zal vergaan. Je ervaringen tijdens je slaap vertellen of je al dan niet werkelijk wakker bent.
In dit boek worden gedetailleerde instructies gegeven voor droomyoga en de daarbij behorende basisoefeningen voor overdag. In de Tibetaanse traditie is het vermogen tot helder dromen geen doel op zichzelf maar meer een aanvulling op de oefenpraktijk om tot verlichting te komen. Na de yoga van het dromen volgt de yoga van het slapen, ook wel de yoga van het heldere licht genoemd. Deze is bestemd voor gevorderden en heeft ten doel om tijdens de slaap (wanneer het conceptuele denken en de werking van de zintuigen wegvallen) volledig bij bewustzijn te blijven. Hoewel de meeste westerlingen dit niet eens voor mogelijk houden, is dit in de spirituele tradities van het Tibetaans boeddhisme en de Bön- religie een bekende praktijk. De oefeningen leiden tot een groter gevoel van welbevinden en vrijheid, zowel als we wakker zijn als in onze slaap. Zo onthult DE WERKELIJKHEID VAN SLAPEN EN DROMEN een aantal krachtige methoden om verder stappen te doen op het pad naar bevrijding.
Verder lezen

De Toverberg uit Groningen

Logo De Toverberg

De Toverberg [onderdeel van Antiquariaat De Oosterpoorter] is een webwinkel in 2dehands boeken.
De staat van een boek wordt zo goed mogelijk beschreven. Boeken worden alleen 'als nieuw' aangeboden als ze nog in de oorspronkelijke folie zitten.
Verzending brievenbuspost binnen Nederland door PostNL, Verzending pakketpost binnen Nederland door DHL [€5,75] of PostNL [€ 6,75]. Het is mogelijk een pakket naar een DHL-Parcelshop in Nederland te versturen voor € 5, naar een PostNL-Agentschap voor € 6,25, waar het dan kan worden opgehaald.
Verzending naar België door DPD voor € 6,50 . Het is mogelijk een pakket naar een DPD-Pickup in België te sturen voor € 6 , waar het dan kan worden opgehaald.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Wangyal Rinpoche, Tenzin - DE WERKELIJKHEID VAN SLAPEN EN DROMEN. Een oude Tibetaanse oefenweg Wangyal Rinpoche, Tenzin - DE WERKELIJKHEID VAN SLAPEN EN DROMEN. Een oude Tibetaanse oefenweg Wangyal Rinpoche, Tenzin - DE WERKELIJKHEID VAN SLAPEN EN DROMEN. Een oude Tibetaanse oefenweg

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De Toverberg

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met De Toverberg
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Toverberg een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Toverberg vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • De Toverberg kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.