Bruijn , D. J. de . [ ISBN 9789023239505 ] 4919 - De Kunst van

Schrijver:
Titel: De Kunst van het Implementeren . ( Slagvaardig veranderen in publieke organisaties . ) Niet alleen in het bedrijfsleven vinden met enige regelmaat reorganisaties en verbeteroperaties plaats; ook publieke organisaties moeten eraan geloven zeker nu -
ISBN: 9789023239505
Taal: Nederlands
Uitgever: Gorcum b.v., Koninklijke Van .
Bijzonderheden: paperback in als nieuwe staat - 4919 - 1e dr. 2004 - 170 p. - 370 gr. - 14,7x23,8 cm
Prijs: € 8,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
- de gestelde eisen toenemen en de financi le middelen schaars zijn. Maar hoe implementeer je een verandering in een publieke organisatie zodanig dat dit ook daadwerkelijk leidt tot zichtbaar en merkbaar betere prestaties? Hoe beheers je nou zo n omvangrijk implementatietraject? Hoe voorkom je dat het bij mooie plannen blijft? De kunst van het implementeren biedt hiertoe een groot aantal praktische handvatten, gebaseerd op de jarenlange praktijkervaring van de auteur.

De succesvolle invoering van grootschalige organisatieverandering staat of valt met de juiste mix van een aantal kritische succesfactoren. Deze worden niet alleen besproken aan de hand van de gezaghebbende theorie n over verander- en programmamanagement, maar ook ge llustreerd met behulp van vele voorbeelden uit de dagelijkse praktijk. Bovendien laten enige toonaangevende bestuurders uit de publieke sector in dit boek hun licht schijnen over verschillende implementatievraagstukken.

De unieke combinatie van theoretische inzichten en een grote hoeveelheid praktische tips zorgt ervoor dat De kunst van het implementeren veel meer dan het zoveelste boek over verandermanagement is geworden. Onmisbaar voor iedereen die zich bezighoudt met implementatietrajecten in publieke organisaties.

Dirk-Jan de Bruijn heeft als organisatieadviseur het management van verschillende publieke organisaties begeleid, waarbij hij zich vooral heeft gericht op de implementatie van weerbarstige verandertrajecten. Hij is als partner verbonden aan Deloitte.
Verder lezen

DE ESOTERIER uit Amstelveen

Logo DE  ESOTERIER

Specialiteit, Esoterische boeken, in vele genres , ook is er een ruime sortering van vele diverse soorten aanwezig in onze voorraad . IBAN :NL84INGB0001880405 ( INGBNL2A ) L.M.F.Ottens . 1069 VM : info@bocurio.nl of www.bocurio.nl esoterierboeken@gmail.com. KvK 34138285 . BTW No. NL 001177745B36 Mobiel 0618330133

De verkoper zal binnen 6 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Bruijn , D. J. de . [ ISBN 9789023239505 ] 4919 - De Kunst van het Implementeren . ( Slagvaardig veranderen in publieke organisaties . ) Niet alleen in het bedrijfsleven vinden met enige regelmaat reorganisaties en verbeteroperaties plaats; ook publieke organisaties moeten eraan geloven zeker nu -

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij DE ESOTERIER

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met DE ESOTERIER
  • Na uw bestelling ontvangen u en DE ESOTERIER een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van DE ESOTERIER vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • DE ESOTERIER kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 6 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.