Ruiter , Dick de - Gezond en fit met de Zonnegroet

Schrijver:
Titel: Gezond en fit met de Zonnegroet
Taal: Nederlands
Uitgever:
Bijzonderheden: als nieuw
Prijs: € 14,00
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Dit boek vertelt je precies hoe je de Zonnegroet, een oeroude yoga-oefening die lichaam en geest versterkt en verjongt, zelf kunt uitvoeren en welke resultaten je mag verwachten. Een plekje van twee vierkante meter en dagelijks 10 minuten van je tijd is alles wat je nodig hebt.
Recensie(s)De Zonnegroet is een oeroud samenstel van 10 opeenvolgende, elkaar aanvullende yogahoudingen, afkomstig uit India. De reeks oefeningen bewerkstelligt lichamelijke en geestelijke gezondheid, verschaft meer energie en ontspanning, via spierversterking, betere ademhaling en bloedsomloop, en 'massage' van de innerlijke organen. In dit boek staan de standen van de groet centraal. Ze zijn duidelijk verwoord en met rozig afgedrukte zwartwitfoto's geillustreerd, waaronder ook foto's van foutieve houdingen en uitleg over wat er fout is. Daaromheen schetst de auteur - ervaren yogaleraar - varianten, in geval van zwakke rug of polsen, e.d., de Zonnegroet voor kinderen, en het belang van gezonde voeding en leefwijze, in combinatie met de oefeningen. Een helder, enthousiasmerend instructieboek voor de yoga-doe-het-zelver; praktisch, omdat het zich beperkt tot 10 houdingen, die, bij elkaar, het dagelijks doen van yoga - in een korte tijdsspanne - mogelijk maken. Met een voorwoord door Andre van Lysebeth (bekend yogaleraar en auteur), verklarende woordenlijst,

als nieuw, vaste prijs
Verder lezen

De Oorsprong uit Nieuw Roden

Logo De Oorsprong

Verzending in Nederland: Alle brievenbuspost wordt verzonden voor € 4,00 Pakketpost € 6,00 euro. Verzendkosten buitenland: op aanvraag.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Ruiter , Dick de - Gezond en fit met de Zonnegroet

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De Oorsprong

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met De Oorsprong
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Oorsprong een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Oorsprong vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • De Oorsprong kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.