John Flavel - Flavel, John-Bij U schuil ik (nieuw)

Schrijver:
Titel: Flavel, John-Bij U schuil ik (nieuw)
ISBN: 9789033129841
Uitgever:
Bijzonderheden: Jesaja 26:20 heeft John Flavel in Bij U schuil ik uitgelegd en toegepast.  De tekst luidt: Ga heen, Mijn volk, ga in uw binnenste kamers, en sluit de deuren na u toe; verberg u als een klein ogenblik, totdat de gramschap overga. Hij spreekt ove...
Prijs: € 15,90
Verzendkosten: € 3,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Jesaja 26:20 heeft John Flavel in Bij U schuil ik uitgelegd en toegepast. 
De tekst luidt: Ga heen, Mijn volk, ga in uw binnenste kamers, en sluit de deuren na u toe; verberg u als een klein ogenblik, totdat de gramschap overga.
Hij spreekt over de kamers van Gods voorzienig handelen, waarin Gods kinderen een schuilplaats van rust en veiligheid vinden in allerlei nood en gevaar. God is bij hen met Zijn kracht, wijsheid, trouw, onveranderlijkheid, zorg en liefde.
John Flavel (1630-1691) was een begaafd puriteins prediker. Hij diende, vaak onder moeilijke omstandigheden, de christelijke gemeente te Dartmouth in het zuiden van Engeland. 
Dit boek is uit het Engels vertaald door N.A. Eikelenboom.
Verder lezen

Boekenstek uit Goudswaard

zakelijk

Logo Boekenstek

Onze verzendkosten bedragen € 3,50 per bestelling (binnen Nederland). Bij bestellingen boven de € 50,- betaalt u geen verzendkosten. Zie voor meer informatie www.boekenstek.nl.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

John Flavel - Flavel, John-Bij U schuil ik (nieuw)