Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

MacNeill, Alastair; MacLean, Alistair - Alistair MacLean's Dode

Schrijver:
Titel: Alistair MacLean's Dodentrein
ISBN: 9789022509395
Taal: Nederlands
Uitgever: Boekerij, De
Bijzonderheden: 1989, Gebonden, 3de druk, 240 pagina's
Prijs: € 4,60 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Ergens in Europa vervoert een trein zes gepantserde stalen vaten met een dodelijke lading plutonium. Een van de vaten is beschadigd, waardoor een onschuldige treinreiziger afschuwelijke verwondingen oploopt. De UNACO, de uiterst geheime anti-misdaadorganisatie van de VN, komt razendsnel in actie om uit te zoeken hoe en waar het plutonium is gestolen.
Al spoedig zitten UNACO-agenten Carver, Graham en Whitlock middenin een enorm komplot, waarin onder anderen een wapenhandelaar en een machtige zakenman een duistere rol spelen. En dan wordt er een huiveringwekkende ontdekking gedaan…
Verder lezen

Aleida's Bookshop uit Huissen

particulier

Logo Aleida's Bookshop

De meeste boeken zijn uit mijn eigen privé collectie. Ze zijn veelal met doorzichtig plastic gekaft waardoor ze er als nieuw uitzien en ook zo voelen. Leest erg prettig.
Per zending (één of meerdere boeken tegelijkertijd) zijn de verzendkosten, voor aflevering in Nederland vaak € 4,95 bij ophalen bij een "UPS-pick-up-point", verder lopen deze uiteen van € 4,30 tot € 8,90. Afhankelijk van de grootte van het boek en de wijze van verzending. Voor buitenlands adressen gelden andere, hogere tarieven.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

MacNeill, Alastair; MacLean, Alistair - Alistair MacLean's Dodentrein