Benedicts, U. - 375 Meubeldesigns met duidelijke tekeningen en

Schrijver:
Titel: 375 Meubeldesigns met duidelijke tekeningen en afmetingen.
Taal: Nederlands
Uitgever: Librero.
Bijzonderheden: 2010, 96 pagina's, softcover met flappen, lijntekeningen, mooi exemplaar.
Prijs: € 22,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Dit boek bevat prachtige illustraties van originele vintagemodellen uit drie decennia meubeldesign. De gedetailleerde technische tekeningen geven een bijzonder beeld van de belangrijkste ontwerpen van stoelen, tafels en sofa's uit de jaren 50, 60 en 70 van de vorige eeuw. Aan bod komen baanbrekende meubelontwerpen die inmiddels hun plek hebben verworven in de designgeschiedenis. Dit standaardwerk voor interieurontwerpers en vormgevers werd voor het eerst in 1982 uitgegeven. Het heeft de tand des tijds glansrijk doorstaan en biedt nog steeds een interessante kijk op de kenmerkende stijl en esthetiek van deze invloedrijke jaren.
Verder lezen

Famous Grauss uit Breda

Verzendkosten: in Nederland brievenbusbestelling tot 2 kilo - € 4,10 (Track and Trace), Pakket tot 10 kg. - € 6,75 (Track and Trace). Verzending via PostNL. Is er na 24 uur geen reactie op uw vraag/bestelling, controleer dan A.U.B. uw spam-box. Wegens de hoge porto- en bankkosten kunnen er helaas geen bestellingen uit de USA meer gedaan worden.

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Benedicts, U. - 375 Meubeldesigns met duidelijke tekeningen en afmetingen. Benedicts, U. - 375 Meubeldesigns met duidelijke tekeningen en afmetingen.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Famous Grauss

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Famous Grauss
  • Na uw bestelling ontvangen u en Famous Grauss een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Famous Grauss vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Famous Grauss kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.