Cela, Camilo José - Elftal voetbalverhalen

Schrijver:
Titel: Elftal voetbalverhalen
ISBN: 9789029026826
Taal: Nederlands
Uitgever: Meulenhoff, Uitgeverij, eerste druk
Bijzonderheden: 1992, paperback, 100 pag.
Prijs: € 3,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Mooie, kleine paperback, Oorspronkelijke titel: "Once cuentos de futbol". Vertaling uit het Spaans door Ton Ceelen. Omslagillustratie: Nicolás de lekuona. Grafische vormgeving: Zeno.
Cela, de Spaanse Nobelprijswinnaar 1989, schreef deze elf verhalen in elf dagen, bijna dertig jaar geleden. De titel is enigszins misleidend, want de voetbalsport als zodanig komt er nauwelijk in voor. Wel veel magisch realisme avant-la-lettre, of misschien gewoon kluchtige onzin-verhaaltjes over merkwaardige toestanden rond lokale voetbalhelden, opgehangen scheidsrechters en meer van dat soort dingen. Typisch een bundeltje voor de zomer, als ondersteuning van een campagne van de uitgeverij. Ook door de stijl en de verwijzingen naar Spaanse omstandigheden zal het, vermoedelijk, weinig lezers aanspreken.
Verder lezen

CC Rotterdam uit Rotterdam

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Cela, Camilo José - Elftal voetbalverhalen

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij CC Rotterdam

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met CC Rotterdam
  • Na uw bestelling ontvangen u en CC Rotterdam een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van CC Rotterdam vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • CC Rotterdam kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.