Cook, William - Meubilair. Restaureren en repareren.

Schrijver:
Titel: Meubilair. Restaureren en repareren.
ISBN: 9789059201880
Taal: Nederlands
Uitgever: Veltman Uitgevers B.V., Utrecht
Bijzonderheden: Gebonden met stofomslag, 2004, 256 blz. Met meer dan 1000 kleurenfoto's en een index.
Prijs: € 17,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Omslagtitel : Meubilair restaureren en repareren. Gereedschap - technieken - oppervlakken - stoelen - tafels - kasten.

Dit boek over het restaureren en repareren van meubels is prachtig geïllustreerd, geschreven en gefotografeerd in de werkplaats van een Brits familiebedrijf. Dit geeft het boek ook zijn charme: het is geschreven door mensen, die het beroep dagelijks uitoefenen. Na een uitgebreide toelichting op gereedschap, uitrusting en materialen wordt allereerst ingegaan op het bewerken van het materiaal (schoonmaken, polijsten, kleuren, fineren en restauratietechnieken). Daarna worden drie typen gebruiksvoorwerpen behandeld: stoelen; tafels; kasten/kabinetten. Alle handelingen worden stap voor stap aan de hand van fraaie kleurenfoto's toegelicht. Wel moet worden gezegd, dat het boek uitgaat van een ervaren, handige lezer. De voorbeelden zijn niet de eenvoudigste. Restaureren is dan ook geen gemakkelijke, maar een boeiende, tijdrovende bezigheid. Bevat naast inhoudsopgave een verklarende woordenlijst en register.
Verder lezen

BoekenWO2 uit Raalte

Logo BoekenWO2

Bij aankoop van 3 tot 5 boeken 10 % korting. Vanaf 6 boeken 20 % korting.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Cook, William - Meubilair. Restaureren en repareren.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij BoekenWO2

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met BoekenWO2
  • Na uw bestelling ontvangen u en BoekenWO2 een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van BoekenWO2 vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • BoekenWO2 kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.