Nieuwenhuijzen, M., Hazeu Cz, J., Heijst Wed.Vinkenra, M.v., e.v.a.

Schrijver:
Titel: Volks-liedjens, Uitgegeven door de maatschappij: Tot Nut van 't Algemeen, Eerste stukjen, Tweede stukjen, Derde stukjes, Vierde stukjen, Vijfde stukje
Taal: Nederlands
Uitgever: Te Amsterdam, Bij Harmanus Keijzer, Arend Fokke Simonsz, Cornelis de Vries, Hendrik van Munster en Johannes van der Hey, Boekverkoopers, 1790-1806
Bijzonderheden: Vierde druk, derde druk, vierde druk en 2x eerste druk. Gebonden in een eenvoudige band. Sierpapier met roze kievitsmarmering op de platten en de rug. Wat stoffig. Watervlekken op de binnenkant van het voorplat. Enkele blaadjes slordig opengesneden.
Prijs: € 50,00
Verzendkosten: € 7,25 (binnen Nederland)
Meer info:
Een goed exemplaar. Op de titelpagina van het eerste stukje en op de laatste bladzij van het vijfde stukje staat een rechthoekig stempeltje met Gemeente Zwolle archief.

Met typografische titelpagina's en bladwijzers met inhoud van de bundel en vermelding van de tekstdichters bij elk liedje. Ornamentje of vignet op de titelpagina's van de stukjes.

Speciale uitgave van de 5 deeltjes samen onder de titel Stukken van onderscheidenen aard, uitgegeven door de Maatschappij: tot Nut van ’t Algemeen, eerste bundel, vignet van Daniël Veelwaard naar een tekening van Jacob Smies, z.pl., z.uitg., z.j. Bestemd voor de leden van de Maatschappij.

Illustraties:
Voor de delen 1 tot en met 4 zijn 24 illustraties uitgegeven, gegraveerd door C.Brasser naar J.van Meurs. Deze zijn in deze uitgave niet meegebonden.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Nieuwenhuijzen, M., Hazeu Cz, J., Heijst Wed.Vinkenra, M.v., e.v.a. - Volks-liedjens, Uitgegeven door de maatschappij: Tot Nut van 't Algemeen, Eerste stukjen, Tweede stukjen, Derde stukjes, Vierde stukjen, Vijfde stukje Nieuwenhuijzen, M., Hazeu Cz, J., Heijst Wed.Vinkenra, M.v., e.v.a. - Volks-liedjens, Uitgegeven door de maatschappij: Tot Nut van 't Algemeen, Eerste stukjen, Tweede stukjen, Derde stukjes, Vierde stukjen, Vijfde stukje Nieuwenhuijzen, M., Hazeu Cz, J., Heijst Wed.Vinkenra, M.v., e.v.a. - Volks-liedjens, Uitgegeven door de maatschappij: Tot Nut van 't Algemeen, Eerste stukjen, Tweede stukjen, Derde stukjes, Vierde stukjen, Vijfde stukje

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De Zilveren Eeuw

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met De Zilveren Eeuw
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Zilveren Eeuw een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Zilveren Eeuw vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • De Zilveren Eeuw kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.