N.N. - Onderwijs in de aardrijkskunde

Schrijver:
Titel: Onderwijs in de aardrijkskunde
Taal: Nederlands
Uitgever: Uitgegeven door de Maatschappij tot Nut van 't Algemeen, Leyden, Deventer en Groningen, D.du Mortier en Zoon, J.H.de Lange en J.Oomkens, 1820-1828
Bijzonderheden: Gebonden in een eenvoudige band. Sierpapier met kievitsmarmering op de platten en de rug. Op de rug een etiketje met in handschrift: Verhandelingen over het schoolwezen door de maatschappij Tot Nut van 't Algemeen 13.
Prijs: € 50,00
Verzendkosten: € 7,25 (binnen Nederland)
Meer info:
In dit exemplaar ontbreekt de uitslaande wereldkaart die bij het eerste stuk hoort. Maar die is waarschijnlijk niet toegevoegd aan deze uitgave voor de leden. Ook andere kaarten waarover in de voorberichten gesproken wordt, zijn niet opgenomen in deze uitgave.

Op de typografische titelpagina van het eerste stuk staat een rechthoekig stempeltje met Gemeente Zwolle archief. Hetzelfde stempel op de laatste bladzij van de derde druk.

Eerste stuk: Inleiding, tweede stuk: Noord-Europa, derde stuk, eerste gedeelte: Middel-Europa, derde stuk, tweede gedeelte: Middel-Europa. Alles wat is verschenen.

Illustraties:
Met een uitklapbaar schematisch overzicht van de Staten van het Duitsche Verbond volgens derzelver rang. Met opgave van de grootte, het aantal inwoners, de hoofdstad en de voorname bergen en rivieren.

Inhoud:
Algemeen overzicht van Europa. Noord-Europa: Rusland (inclusief Het koningrijk Polen), Zweden en Noorwegen, Denemarken (inclusief de aanhorige landen IJsland en de Faroêr-Eilanden, Groot-Brittanje en Ierland. Middel-Europa: Duitschland of het Duitsche verbond. Beschrijvingen van 39 staten, waaronder: De Oostenrijksche monarchie, De Pruissische Monarchie, Het koningrijk Beijeren, Het Koningrijk Saksen, Het koningrijk, Hanover, Het koningrijk Wurtemberg, Het Groot-Hetogdom Baden, Het keurvorstendom Hessen of Hessen-Kassel, Het Groot-Hertogdom Hessen of Hessen-Darmstadt, Het landgraafschap Hessen-Homburg en verder nog 25 gebieden van Hertogen, Groot-Hertogen, vorstendommen en de vrije steden Frankfort aan den Mein, Lubeck, Bremen, Hamburg en Krakau. In het tweede gedeelte van het Derde stuk uitvoerige beschrijvingen van Frankrijk en Zwitserland.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

N.N. - Onderwijs in de aardrijkskunde N.N. - Onderwijs in de aardrijkskunde

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De Zilveren Eeuw

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met De Zilveren Eeuw
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Zilveren Eeuw een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Zilveren Eeuw vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • De Zilveren Eeuw kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.