Osho / Bhagwan Shree Rajneesh - Met Jou - Zonder Jou? / beleef

Schrijver:
Titel: Met Jou - Zonder Jou? / beleef je eigen kracht in liefde, dualiteit en intimiteit
ISBN: 9789059801066
Taal: Nederlands
Uitgever: Osho Publikaties V.O.F.
Bijzonderheden: 2009 / 223pp / Paperback / In Zeer Goede tot Zo Goed Als Nieuwstaat - geschreven op voorblad
Prijs: € 33,50
Verzendkosten: € 4,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Samenvatting:

Met jou – zonder jou
beleef je eigen kracht in liefde, dualiteit en intimiteit

Met jou – zonder jou beschrijft een dilemma waar we regelmatig mee geconfronteerd worden in de dagelijkse omgang met elkaar. Maar pas op, waar vormt die zin zich, in je hoofd of in je wezen? Is het een gedachte die zich als een kapotte grammofoonplaat steeds opnieuw herhaalt en ons er zo toe brengt een beslissing te nemen waarvan we achteraf een slechte smaak in de mond overhouden?
Deze compilatie uit lezingen van Osho geeft een nieuwe kijk op deze zo bekende situatie; er wordt niet gezegd hoe je wel of niet “moet zijn” of “moet doen”, nee, het biedt een frisse blik op een andere mogelijkheid achter het eenzijdige met of zonder, en betrekt beide erbij.
Met zijn zo karakteristieke humor en inzicht moedigt Osho ons aan afstand te nemen van de ongezonde patronen die wij van onze omgeving hebben geleerd, en zo de betekenis van liefde voor onszelf te ontdekken. ‘Tegen de tijd dat je er klaar voor bent de wereld van de liefde te gaan ontdekken, ben je zo volgestopt met allerlei onzin over liefde, dat het je bijna onmogelijk is het authentieke van het valse te onderscheiden en voor jezelf te ontdekken.’

Praktische onderwerpen die aan de orde komen zijn o.a.:
• liefhebben zonder vastklampen
• afstappen van verwachtingen, afspraken en eisen
• jezelf bevrijden van de angst alleen te zijn
• volledig beschikbaar zijn in je relaties
• je liefde fris en levendig houden
• een levenspartner worden waarmee iemand door kan groeien en veranderen.
Verder lezen

VeelBoeken uit Alkmaar

Logo VeelBoeken

De verzendkosten bedragen: Binnen Nederland - Brievenbuspost €4,40 - Pakketpost €5,75 // Naar België - Pakketpost €7,50 // Uw bestelling wordt verzonden in een hoge kwaliteit bubbeltjesenvelop of in een hoge kwaliteit kartonnen doos om een goede verzending te realiseren // Het ophalen van boeken is mogelijk op afspraak na 19:00. Deze aanvraag kunt u via de mail indienen. // Voor verdere vragen of wanneer u uw boeken aan ons wilt verkopen kunt u contact opnemen via de mail.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Osho / Bhagwan Shree Rajneesh - Met Jou - Zonder Jou? / beleef je eigen kracht in liefde, dualiteit en intimiteit

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij VeelBoeken

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met VeelBoeken
  • Na uw bestelling ontvangen u en VeelBoeken een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van VeelBoeken vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • VeelBoeken kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.