Dijksterhuis, Edo (redactie) - Slimme steden. Van Antwerpen tot

Schrijver:
Titel: Slimme steden. Van Antwerpen tot Zürich. Cultuur, Creativiteit, Innovatie
ISBN: 9789047001232
Taal: Nederlands
Uitgever: Het Financieele Dagblad/Business Contact, Amsterdam 2e druk 2009 9789047001232
Bijzonderheden: paperback met flappen 240pp. als nieuw, afb. in kleur
Prijs: € 7,80
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Anno nu is niet de maakindustrie, maar de creatieve industrie de economische groeimotor, zo stellen urbanisten als Richard Florida, Jane Jacobs, Charles Landry en Simon Anholt. Zij specialiseerden zich in citybranding en ontwikkelden theorieen over de stad als brandpunt van creativiteit, de stad als anker in het postindustriele tijdperk en de stad als product. Voor dit boek zijn de auteurs met die theorieen als basis op zoek gegaan naar de praktijk en kozen en bezochten ze vijftig Europese steden (buiten Nederland). Van elke stad wordt een beschrijving in vier pagina's gegeven; ook hotel- en uitgaanstips etc. Met onder meer Antwerpen, Bratislava, Cork, Dublin, Glasgow, Kopenhagen, Ljubljana, Manchester, Nice, Oslo, Riga, Sevilla, Stockholm, Valencia, Wenen, Wroclaw en Zagreb. Geillustreerd met vele kleurenfoto's. In de voor- en achterflap een kaart van Europa waarop de vijftig steden zijn aangegeven. Bijzonder is dat deze kaart Europa ondersteboven laat zien. Boeiende uitgave, bruikbaar naast de 'gewone' stedengidsen; voor mensen die nieuwsgierig zijn naar wat er aan creativiteit, techniek en innovatie in een bepaalde stad te vinden is. Eerder verschenen als serie in een weekendbijlage van Het Financieele Dagblad.
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Levering binnen Nederland ( 4 euro verzendkosten ) Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten. Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Dijksterhuis, Edo (redactie) - Slimme steden. Van Antwerpen tot Zürich.     Cultuur, Creativiteit, Innovatie

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.