Susan Scott - Zeg Waar Het Op Staat!

Schrijver:
Titel: Zeg Waar Het Op Staat!
ISBN: 9789025414993
Uitgever: Business Contact
Bijzonderheden: Kaft, enkele pagina’s of rug met (lees)vouw. Conditie: Goed. Editie: 3. Jaar: 2003. Taal: Nederlands.
Prijs: € 6,15
Verzendkosten: € 3,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Goede gesprekken zijn dé manier om de waarheid naar boven te halen. Bij jezelf, bij je collega's, bij je baas. Susan Scott legt in dit boek helder uit waarom en hoe je met oprechte communicatie én met respect voor de ander het verst komt, zowel op het werk als thuis. Ze realiseert zich dat dit voor veel mensen een lastig probleem is - sommige collega's en bazen kunnen blafferig zijn, spuien ironische taal waar je niet doorheen komt of troeven je af met tegenvragen. Thuis volgt de communicatie vaak ingesleten patronen, die het moeilijk kunnen maken voor jezelf op te komen. Maar communicatie ís de relatie.
Scott behandelt in dit boek onder meer:
- hoe je moeilijke kwesties met moed, tact en doorzettingsvermogen kunt aansnijden;
- hoe je kunt omgaan met emoties - die van jezelf en die van anderen;
- hoe je je werk leuker en effectiever maakt door je werkrelaties te verdiepen.
Susan Scott leidt haar eigen consultancybureau, Fierce Conversations, gericht op ceo's en middenmanagement. Zij organiseerde denktanks en seminars voor managers bij The Executive Committee (TEC) International.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

Logo boekenbalie

Als u op 1 van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop. Hier kunt u het boek bestellen door uw gegevens in te vullen en vervolgens met Ideal (of overschrijving vanuit Belgie) betalen. Het is niet mogelijk boeken af te halen. - Op voorraad in ons magazijn. - Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden. - Stevig verpakt - We verzenden ook naar Belgie voor € 6,75

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Susan Scott - Zeg Waar Het Op Staat!