René de Kam - Voor Dummies - De kleine geschiedenis van Utrech

Schrijver:
Titel: Voor Dummies - De kleine geschiedenis van Utrecht voor dummies
ISBN: 9789045353357
Uitgever: Voor Dummies
Bijzonderheden: Naam, sticker, stempel of persoonlijke boodschap voorin. Conditie: Goed. Editie: 1. Jaar: 2016. Taal: Nederlands.
Prijs: € 5,45
Verzendkosten: € 3,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Utrecht is een stad vol verhalen. Van Romeinse soldaten die een fort bouwden op de zuidoever van de Rijn. Van rijke geestelijken die woonden op grote terreinen midden in de stad. Maar ook van middeleeuwse handelaren die van de Oudegracht een belangrijke stadshaven maakten van wel twee kilometer lang. Tegenwoordig is Utrecht een bruisende stad aan de voet van de Domtoren met een mooi historisch centrum en grote moderne woonwijken.

René de Kam is historicus en werkt bij Erfgoed van de gemeente Utrecht. Hij maakte meerdere boeken en tentoonstellingen over de geschiedenis van de stad.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

Logo boekenbalie

Als u op 1 van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop. Hier kunt u het boek bestellen door uw gegevens in te vullen en vervolgens met Ideal (of overschrijving vanuit Belgie) betalen. Het is niet mogelijk boeken af te halen. - Op voorraad in ons magazijn. - Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden. - Stevig verpakt - We verzenden ook naar Belgie voor € 6,75

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

René de Kam - Voor Dummies - De kleine geschiedenis van Utrecht voor dummies