Michael Kenworthy - Vaarmeijer, Rose

Schrijver:
Titel: Vaarmeijer, Rose
ISBN: 9789063182649
Uitgever: Novapres, Uitgeverij
Bijzonderheden: Kaft of papier verkleurd / vlek of streep op boekblok. Conditie: Goed. Editie: 1. Jaar: 2004. Taal: Nederlands.
Prijs: € 2,00
Verzendkosten: € 3,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Het leven van de drieenveertig jarige Dov Bregman lijkt na een zware midlifecrisis weer op het juiste spoor te zijn beland. Hij is getrouwd met een aantrekkelijke, vijftien jaar jongere vrouw die in verwachting is van hun eerste kind, hij heeft een goede baan als tekstschrijver op een reclamebureau en woont in een duur appartement in Amsterdam.
Toch, ondanks alle voorspoed, is hij nog altijd niet in staat om van het leven te genieten en blijft hij op zijn hoede voor een mogelijke tegenslag, die zich op een dag daadwerkelijk aandient als een zekere Kitty Watson (de vrouw waarmee hij twintig jaar geleden in Engeland een korte relatie had) hem komt vertellen dat hij een dochter heeft die aan leukemie lijdt en als laatste wens, voordat ze sterft, haar echte vader wil zien.
Wanneer Dov vervolgens naar Engeland afreist om het verzoek van zijn dochter in te willigen, voltrekken zich een aantal gebeurtenissen die zijn leven ingrijpend zullen veranderen.

Marcel Vaarmeijer (1963) schrijft sinds 1998 een vaste column in 'Charisma'. Hij publiceerde eerder een verhalen bundel over de marine en de veelbesproken roman 'Dov'.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

Logo boekenbalie

Als u op 1 van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop. Hier kunt u het boek bestellen door uw gegevens in te vullen en vervolgens met Ideal (of overschrijving vanuit Belgie) betalen. Het is niet mogelijk boeken af te halen. - Op voorraad in ons magazijn. - Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden. - Stevig verpakt - We verzenden ook naar Belgie voor € 6,75

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Michael Kenworthy - Vaarmeijer, Rose