Roos Vonk - Sociale psychologie incl. toegang tot Prepzone

Schrijver:
Titel: Sociale psychologie incl. toegang tot Prepzone
ISBN: 9789001803186
Uitgever: Noordhoff Uitgevers B.V.
Bijzonderheden: Veel bladzijden met potlood, pen of marker bewerkt. met (lees)vouw Conditie: Redelijk. Editie: 3. Jaar: 2013. Taal: Nederlands.
Prijs: € 8,25
Verzendkosten: € 4,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Sociale Psychologie

Sociale Psychologie gaat over mensen. Over hoe mensen elkaars gedrag, gedachten en gevoelens beïnvloeden in het dagelijks leven. Dit boek laat je kennismaken met de belangrijkste klassieke en recente wetenschappelijke theorieën en experimenten op dit gebied.

Sociale Psychologie beschrijft herkenbare situaties uit het dagelijks leven of de actualiteit. Zo gaat de theorie ècht voor je leven. Boeiende en inspirerende informatie waar jij je voordeel mee kan doen. Nu in je opleiding en straks in de praktijk. Het boek geeft in heldere taal antwoord op vragen als: 'Hoe vormen mensen zich een beeld van anderen?' en 'Hoe kun je groepsbeslissingen en -prestaties verbeteren?'

Je vindt in het boek veel informatie over verschillende onderwerpen uit diverse toepassingsgebieden, zoals gezondheid, consumentengedrag, milieu en onderwijs. Je krijgt een up-to-date overzicht en in no-time weet je alles over de meest recente wetenschappelijke inzichten. Toegankelijk en inspirerend gepresenteerd. Leuk om te lezen, interessant om te weten! En je kunt ook prima zelfstandig met het boek aan de slag.

Waarom kiezen voor Sociale Psychologie:
- een toegankelijk en up-to-date overzicht van wetenschappelijke inzichten;
- compleet met toepasbare aanwijzingen voor de praktijk;


Let op: de Campuz Creditcard is niet aanwezig,(of werkt niet) als je dit artikel tweedehands aanschaft
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

Logo boekenbalie

Als u op 1 van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop. Hier kunt u het boek bestellen door uw gegevens in te vullen en vervolgens met Ideal (of overschrijving vanuit Belgie) betalen. Het is niet mogelijk boeken af te halen. - Op voorraad in ons magazijn. - Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden. - Stevig verpakt - We verzenden ook naar Belgie voor € 6,75

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Roos Vonk - Sociale psychologie incl. toegang tot Prepzone