Paul Burrell - In Koninklijke Dienst

Schrijver:
Titel: In Koninklijke Dienst
ISBN: 9789027494757
Uitgever: Het Spectrum
Bijzonderheden: Kaft, enkele pagina’s of rug met (lees)vouw. Conditie: Goed. Editie: 1. Jaar: 2003. Taal: Nederlands.
Prijs: € 2,90
Verzendkosten: € 4,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Met één telefoontje uit het paleis was dit boek niet verschenen!
`Wát heb je haar gezegd?' `Dat u weg was, Koninklijke Hoogheid.' Zijn gezicht werd knalrood. `WAAROM?', brulde hij. `Moet ik dan liegen, Koninklijke Hoogheid.' Op deze roekeloze vraag van een bediende antwoordde hij: `Ja! JA! Inderdaad!' Hij pakte een boek en slingerde het in mijn richting. Prins Charles, schreeuwend en stampvoetend: `Ja! Ik ben de prins van Wales. En straks ben ik koning! Dus: ja, JA!'
Eenentwintig jaar werkte Paul Burrell aan het Engelse hof. Hij was de favoriete lakei van koningin Elizabeth II en butler en vertrouweling van prinses Diana, de `kapitein van haar schip'. In dit boek - `koud en openlijk verraad -, volgens de zonen van prinses Diana, schetst Burrell een waarheidsgetrouw én liefdevol beeld van Lady Di.
Geen roddels en leugens, wel schokkende, nieuwe feiten en onbekende foto's en brieven. Even onthullend is zijn beschrijving van het leven van de overige leden van de koninklijke familie. Een boek dat de gedachten, verlangens en geheimen van prinses Diana écht openbaart; een ontroerende hulde aan de twee vrouwen die hij diende.
Paul Burrrell diende 21 jaar het Engelse koningshuis. Tot en met de dood van prinses Diana in 1997 was hij haar butler. Hij is manager van het Diana Princess of Wales Memorial Fund.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

Logo boekenbalie

Als u op 1 van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop. Hier kunt u het boek bestellen door uw gegevens in te vullen en vervolgens met Ideal (of overschrijving vanuit Belgie) betalen. Het is niet mogelijk boeken af te halen. - Op voorraad in ons magazijn. - Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden. - Stevig verpakt - We verzenden ook naar Belgie voor € 6,75

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Paul Burrell - In Koninklijke Dienst