G. Fink - Dromen encyclopedie

Schrijver:
Titel: Dromen encyclopedie
ISBN: 9789038908113
Uitgever: Elmar
Bijzonderheden: persoonlijke boodschap in boek Conditie: Goed. Editie: 5. Jaar: 1998. Taal: Nederlands.
Prijs: € 4,90
Verzendkosten: € 4,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Dromen encyclopedie 5e druk is een boek van G. Fink uitgegeven bij Elmar. ISBN 9789038908113

Dromen en droomduiding vormen een thema dat miljoenen mensen al eeuwenlang weet te fascineren. Jozef wist de farao van Egypte te imponeren met zijn droomverklaringen en verwierf voor zichzelf en zijn volk vele privileges. Ook de oude Grieken vonden het de gewoonste zaak van de wereld om hun dromen te laten verklaren door wijze mannen en vrouwen die schuil gingen achter de beroemde orakels.
Dit handboek bevat degelijke informatie over de aktuele stand van zaken van het dromenonderzoek en een gemakkelijk te raadplegen handleiding voor het analyseren van de eigen dromen.
De adviezen, die gegeven worden zijn afgestemd op het individu en bevatten ook bijzondere en persoonlijke gegevens. Er wordt een duidelijke relatie gelegd met de intermenselijke betrekkingen. De voorbeelden ten aanzien van de diverse mogelijkheden om een droom nader te duiden, de beschrijving van de belangrijkste soorten dromen alsook het 1300 trefwoorden bevattende lexicon van droomsymbolen verschaffen de lezer toegang tot de geheimen van het onderbewustzijn.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

Logo boekenbalie

Als u op 1 van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop. Hier kunt u het boek bestellen door uw gegevens in te vullen en vervolgens met Ideal (of overschrijving vanuit Belgie) betalen. Het is niet mogelijk boeken af te halen. - Op voorraad in ons magazijn. - Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden. - Stevig verpakt - We verzenden ook naar Belgie voor € 6,75

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

G. Fink - Dromen encyclopedie