Lizzy van Leeuwen - De hanenbalken

Schrijver:
Titel: De hanenbalken
ISBN: 9789045025124
Uitgever: Atlas Contact
Bijzonderheden: Kaft, enkele pagina’s of rug met (lees)vouw. Conditie: Goed. Editie: 1. Taal: Nederlands.
Prijs: € 13,10
Verzendkosten: € 4,95 (binnen Nederland)
Meer info:
De hanenbalken 1e druk is een boek van Lizzy van Leeuwen uitgegeven bij Atlas Contact, Uitgeverij. ISBN 9789045025124

Dat boeren een grotere kans lopen door eigen hand te overlijden dan anderen is in vele landen aangetoond. Maar Nederland wil het niet weten. Er is geen onderzoek, er zijn geen cijfers.
Er is er al geruime tijd reden tot zorg, want het leven van de boer wordt steeds moeilijker. Maar zelfmoord is een groot taboe op het Nederlandse platteland, dus blijft het een verborgen probleem.
Lizzy van Leeuwen verdiepte zich in de achtergronden van het taboe, sprak met nabestaanden, hulpverleners en wetenschappers in Nederland en de VS. Ze laat zien dat de hulpverlening in Nederland op schokkende wijze tekortschiet - maar ook dat er op het gebied van preventie veel mogelijk is.
De hanenbalken licht de sluier van een onbekend stuk cultuurgeschiedenis en is tegelijkertijd een indringend pleidooi voor meer openheid.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

Logo boekenbalie

Als u op 1 van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop. Hier kunt u het boek bestellen door uw gegevens in te vullen en vervolgens met Ideal (of overschrijving vanuit Belgie) betalen. Het is niet mogelijk boeken af te halen. - Op voorraad in ons magazijn. - Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden. - Stevig verpakt - We verzenden ook naar Belgie voor € 6,75

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Lizzy van Leeuwen - De hanenbalken