Lars Kepler, Lars Kepler - Joona Linna 1 - Hypnose

Schrijver:
Titel: Joona Linna 1 - Hypnose
ISBN: 9789023486824
Uitgever: Cargo
Bijzonderheden: Rug krom van het lezen, grote vouw of kleine beschadiging. Conditie: Redelijk. Editie: 24. Jaar: 2014. Taal: Nederlands.
Prijs: € 4,40
Verzendkosten: € 4,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Onderdeel van de serie Joona Linna - Lars Kelper.

Tien jaar geleden heeft hij gezworen nooit meer iemand onder hypnose te brengen. Maar als inspecteur Joona Linna hem vraagt haar te assisteren bij een moordzaak waarbij de levens van een jongen en zijn zus op het spel staan, heeft Erik geen andere keuze. Hij doet wat hij heeft afgezworen en brengt de patiënt onder hypnose. Maar al snel wordt duidelijk dat Erik de prijs moet betalen voor zijn verbroken belofte. De deuren naar de hel lijken geopend en Erik wordt getroffen door een serie gewelddadige en onverklaarbare gebeurtenissen.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

Logo boekenbalie

Als u op 1 van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop. Hier kunt u het boek bestellen door uw gegevens in te vullen en vervolgens met Ideal (of overschrijving vanuit Belgie) betalen. Het is niet mogelijk boeken af te halen. - Op voorraad in ons magazijn. - Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden. - Stevig verpakt - We verzenden ook naar Belgie voor € 6,75

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Lars Kepler, Lars Kepler - Joona Linna 1 - Hypnose