Vreugdenhil, L.M. - Discipelschap / Over het geloof in God het

Schrijver:
Titel: Discipelschap / Over het geloof in God het volgen van Jezus en het leven door de Geest
Taal: Nederlands
Uitgever: KOK
Bijzonderheden: zie de foto's - harde kaft - stofomslag - christelijk
Prijs: € 7,99 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Samenvatting
In twintig hoofdstukken beschrijft ds. L.M. Vreugdenhil de hoofdzaken van het christelijk geloof en leven. Het boek dat veel informatie geeft vanuit de Bijbel kan gelezen worden als een basisboek voor discipelschap. Het boek dat reeds door velen is gelezen kan zowel persoonlijk als in kringverband behandeld worden.
De auteur besteedt veel aandacht aan onderwerpen die in vergelijkbare uitgaven vaak onderbelicht blijven: het persoonlijk aanvaarden van de verlossing, het leven door de Heilige Geest, het ambt der gelovigen, het gebed en de geestelijke strijd. Dit alles onder het overkoepelende thema 'discipelschap'.

L.M. Vreugdenhil (1950-2001) was hervormd predikant te Aagtekerke, Gouda, Vriezenveen en Amersfoort. Naast Discipelschap schreef hij onder andere: Lees je bijbel, bid elke dag. Ontmoetingen met Jezus en Ik beloof je trouw.
Toon minder
Recensie(s)
Dit boek van ds. L.M. Vreugdenhil (1950-2001) wil zowel een inleiding tot de geloofsleer zijn als een bijdrage aan een basisvorming tot het discipelschap van Christus. In een twintigtal hoofdstukken worden op heldere wijze de hoofdzaken van de christelijke geloofsleer en het christelijk leven uiteengezet. De schrijver, die hervormd predikant was, plaatst zich hierbij voluit in de brede geloofstraditie van de algemene christelijk kerk en weldadig is de ruimheid van geest die samengaat met vastheid van overtuiging van de christelijke geloofswaarheden. Met gespreksvragen bij elk hoofdstuk. Achterin is opgenomen een lijst van vragen bedoeld ter samenvatting van de kernzaken van elk hoofdstuk. Met verklarende woordenlijst. Geschikt voor belijdeniscatechisanten en gespreksgroepen.

Redactie
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Vreugdenhil, L.M. - Discipelschap / Over het geloof in God het volgen van Jezus en het leven door de Geest Vreugdenhil, L.M. - Discipelschap / Over het geloof in God het volgen van Jezus en het leven door de Geest Vreugdenhil, L.M. - Discipelschap / Over het geloof in God het volgen van Jezus en het leven door de Geest Vreugdenhil, L.M. - Discipelschap / Over het geloof in God het volgen van Jezus en het leven door de Geest Vreugdenhil, L.M. - Discipelschap / Over het geloof in God het volgen van Jezus en het leven door de Geest Vreugdenhil, L.M. - Discipelschap / Over het geloof in God het volgen van Jezus en het leven door de Geest Vreugdenhil, L.M. - Discipelschap / Over het geloof in God het volgen van Jezus en het leven door de Geest Vreugdenhil, L.M. - Discipelschap / Over het geloof in God het volgen van Jezus en het leven door de Geest Vreugdenhil, L.M. - Discipelschap / Over het geloof in God het volgen van Jezus en het leven door de Geest Vreugdenhil, L.M. - Discipelschap / Over het geloof in God het volgen van Jezus en het leven door de Geest

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Appelboom1946

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Appelboom1946
  • Na uw bestelling ontvangen u en Appelboom1946 een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Appelboom1946 vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Appelboom1946 kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.