Stolp, Hans - Mijn beschermengel en ik

Schrijver:
Titel: Mijn beschermengel en ik
ISBN: 9789020202236
Taal: Nederlands
Uitgever: Ankh - Hermes
Bijzonderheden: 2008 2e druk / gebonden / 125 pag. / 191 gram / gelezen en in goede staat
Prijs: € 10,00
Verzendkosten: € 3,60 (binnen Nederland)
Meer info:
De engel waar Hans Stolp het in Mijn beschermengel en ik over heeft, overziet zijn hele leven: hij ziet dat als een samenhangend geheel waarin al mijn ervaringen zinvol zijn.

Mijn eigen engel – mijn beschermengel – overziet mijn hele leven: hij ziet dat als een samenhangend geheel waarin al mijn ervaringen zinvol zijn. Vanuit dit overzicht leidt mijn engel mij vol liefde op mijn aardse weg. Elke nacht ontmoet ik hem. Dat is het moment waarop mijn engel zijn inspirerende krachten in mijn hart laat stromen. Hij helpt mij bij de bijzondere lessen van deze tijd: een leven in gelijkwaardigheid, het verwerven van zelfstandigheid, het gaan van de weg naar binnen en het ontdekken van mijn levensdoel. Dankzij zijn inspiratie groei ik geestelijk áán en mét de mensen om mij heen. Vaak verzet ik mij tegen de lessen die mijn engel mij voorlegt, maar altijd zeg ik achteraf, als ik het waarom ervan begrijp: "Dank je wel, mijn engel.'

Dankzij de inspiratie van je engel is er innerlijke groei mogelijk

Recensie(s)
Eerder scheef Hans Stolp al over engelen. Zo beleefde zijn boek 'Leven met engelen' een vierde druk; ook 'Een engel die je komt helpen' werd herdrukt. In dit boek gaat hij in op een bijzondere engel, namelijk de beschermengel die elke persoon heeft. Naar zijn opvatting heeft iedereen voor zijn of haar komst op aarde een laatste gesprek met zijn of haar beschermengel. In dat gesprek waarschuwt de beschermengel de persoon voor eenzaamheid en angst, maar de engel geeft ook aan dat de liefde in het hart het allerbelangrijkste is. De engel geeft twee belangrijke opdrachten mee aan de mens als die aan het nieuwe leven op aarde begint. Die opdrachten zijn gelijkwaardigheid en zelfstandigheid. Waar kinderen contact houden met hun beschermengel, blijft dat bij de meeste volwassenen beperkt tot 's nachts. Om je als volwassene toch open te stellen voor de beschermengel, moet je 's nachts je ziel vullen met liefde en dankbaarheid. Het is een geruststellende gedachte dat bij het verlaten van ons aards bestaan onze beschermengel ons opwacht. Gebonden uitgave in pocketformaat; normale druk.
Verder lezen

Holistiek uit Zevenaar

Logo Holistiek

Met name boeken over esoterie, spiritualiteit, religie en psychologie. Posttarieven 2021: Verzendkosten NEDERLAND: Brievenbuspost (38x26,5x3,2 cm) afhankelijk van gewicht: - 100 gram tot 2 kilo € 3,60 Pakketpost via postnl: € 6,75 (tot 10 kilo) Verzendkosten: BELGIË: € 6,85 via DPD DUITSLAND: tot - 2 kilo € 9,30 Met Track&Trace tot 2 kilo: € 13,00

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Stolp, Hans - Mijn beschermengel en ik Stolp, Hans - Mijn beschermengel en ik Stolp, Hans - Mijn beschermengel en ik

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Holistiek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Holistiek
  • Na uw bestelling ontvangen u en Holistiek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Holistiek vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Holistiek kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.