Randwijk, H.M. van - Burgers in nood.

Schrijver:
Titel: Burgers in nood.
ISBN: 9789024644988
Taal: Nederlands
Uitgever: Bosch & Keuning nv, Baarn
Bijzonderheden: 1984, 6e druk. Gebonden met stofomslag, 203 pp.
Prijs: € 4,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
In een stad aan een rivier in de jaren '30 ontstaan grote spanningen door de stroom van ontslagen en de groeiende werkeloosheid. De roman bezit stof in overvloed; het stads- zowel als het dorpsmilieu zouden zeker bekoorlijk ontroerend kunnen zijn, als mensen en situaties voor ons gingen leven. Van Randwijk schreef over hen, maar hij creeerde geen levende, zij het nog zo'n trieste werkelijkheid. Het bleef een poging tot het schetsen van een bevolking die door crisis en werkloosheid getroffen werd. Wel is het boeiend, althans enigszins, te ervaren, hoe een streng overgeerfd geloof in botsing komt met sociaal rechtsgevoel.
Verder lezen

De boekenzolder uit Sellingen

Logo De boekenzolder

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De boekenzolder

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met De boekenzolder
  • Na uw bestelling ontvangen u en De boekenzolder een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De boekenzolder vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • De boekenzolder kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.