Azough, Naïma & Dibbets, Hiske & Hekster, Kysia & Glastra van Loon, Ka

Schrijver:
Titel: Het patatpantheon. De groepscultuur van een nieuwe generatie.
ISBN: 9789035121683
Taal: Nederlands
Uitgever: Bert Bakker, Amsterdam
Bijzonderheden: 1999. Gebonden, 158 pp.
Prijs: € 6,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
n dit boek zijn vraaggesprekken opgenomen met vijftien jonge mensen van de generatie na 1970; deze generatie wordt wel vanwege de geringe gemeenschappelijke kenmerken de patatgeneratie of de generatie nix genoemd. Aan het woord komen een vrouwelijke dj, een hacker, een reggae-musicus, een ex-punker, een new-age-aanhangster, een echte Feyenoord-fan, een tot de Islam bekeerde vrouw, een (wedergeboren) christen, een milieuactiviste, een bankmedewerkster, een straight edger, een politiek actieve jongere, een van de Islam afvallige, een heavy metalfan en een miljonair. Thema's die in de interviews aan de orde komen, zijn onder meer: de opleiding, het werk, geloof en levensbeschouwing, politiek, idealen, muziek en persoonlijke relaties (met ouders, met vrienden). Het boek bevat van alle geinterviewden een portretfoto.
Verder lezen

De boekenzolder uit Sellingen

Logo De boekenzolder

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De boekenzolder

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met De boekenzolder
  • Na uw bestelling ontvangen u en De boekenzolder een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De boekenzolder vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • De boekenzolder kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.