Wegwijzer Reisinfo - TROTTER PROVENCE

Schrijver:
Titel: TROTTER PROVENCE
ISBN: 9789020986556
Taal: Nederlands
Uitgever: Lannoo
Bijzonderheden: UITVERKOOPPRIJS IN PERFECTE STAAT
Prijs: € 8,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Samenvatting
Een must voor elke reiziger - die de Provence echt wil beleven - die wil weten waar hij wel en niet moet zijn - die naast beroemde bezienswaardigheden ook graag unieke plekjes opzoekt - die niet de plaatjes wil maar het echte verhaal - die graag kiest voor originele restaurants en hotels - voor elke portemonnee
Recensie(s)
Deze 'Trotter'-reisgids bevat een heleboel informatie voor een reis naar de Provence. De nadruk ligt op basisinformatie, en de gids heeft dan ook een sobere maar overzichtelijke vormgeving (tweekleurendruk, kleine letter, geen foto's). Na een overzichtskaart en een hoofdstuk met praktische informatie volgt een uitgebreid algemeen deel, met informatie over mens, maatschappij, natuur en cultuur (architectuur, geografie, geschiedenis, Provencaalse lekkernijen...). Daarna maak je kennis met de verschillende regio's, van de Bouches du Rhone en de Vaucluse tot Alpes-de-Haute-Provence. De aandacht gaat zowel naar de natuur als naar steden als Marseille en Avignon. Bij elke reisbestemming krijg je eerst een algemene inleiding en een praktisch deeltje met vooral nuttige adressen. Daarna volgen een kader met informatie over slapen, eten en drinken, en een overzicht van de bezienswaardigheden. Hier en daar werd een plattegrond opgenomen. Achteraan is er een register. Een handige reisgids voor backpackers en andere reizigers. Sinds de laatste editie (2007) werd de gids uitgebreid en geupdatet.

Redactie Vlabin-VBC
Toon meer
Verder lezen

leeszaalvreewijk

Logo leeszaalvreewijk

boeken kunnen ook opgehaald worden na telefonisch contact: 06-5370-1639 dinsdag t/m zaterdag van 10.00-17.00 uur.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Wegwijzer Reisinfo - TROTTER PROVENCE

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij leeszaalvreewijk

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met leeszaalvreewijk
  • Na uw bestelling ontvangen u en leeszaalvreewijk een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van leeszaalvreewijk vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • leeszaalvreewijk kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.