Braun Lilian Jackson - 2410 Bruna pocket de kat die onderdook

Schrijver:
Titel: 2410 Bruna pocket de kat die onderdook
Taal: Nederlands
Uitgever: Bruna
Bijzonderheden: witte kaft, nr. 9 uit de serie de kat die ...ZGAN
Prijs: € 6,00
Verzendkosten: € 3,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Voorraad De kat die ....

Lilian Jackson Braun detective boekjes, Bruna pocket versie

Nr. Titel op volgorde:

1.De kat die van achteren naar voren las
2.De kat die vreemde zaken
3.De kat die in- en uitschakelde
5.De kat die de toon aangaf
6.De kat die de brief bracht
7.De kat die het drama zag
9. De kat die onderdook
11. De kat die op niveau woonde
13. De kat die bergen verzette
15. De kat die in de kast kroop
19 De kat die de dief schaduwde
21.De kat die sterretjes zag

In de De kat die...-boeken staat het leven van de 50-jarige James Mackintosh Qwilleran (Qwill voor vrienden) en zijn twee Siamese katten KoKo (kort voor Kao K'o-Kung) en Yum Yum centraal. James (Jim) was een krantenverslaggever/misdaadjournalist. Doordat Qwill erfgenaam wordt van het Klingenschoen-fortuin, moet hij verhuizen naar de kleine stad van Pickax, Moose County "600 mijlen ten noorden van alles." Als er een moord wordt gepleegd zorgen de katten - met aanwijzingen op hun eigen manier - voor de clou.

Thriller pockets. Lilian Jackson Braun, geboren 1913 en overleden 2011
uit de USA Verenigde staten, schreef dectective romans waarbij de twee Siamese katten helpen met het oplossen van de moord. Het eerste deeltje is uitgegeven in 1966 en het laatste kookboek in 2000.
Verder lezen

Hoofdstuk I Deel II

Hoofdstuk I Deel II uit Hekelingen

Logo Hoofdstuk I Deel II

LET OP: na uw bestelling ontvangt u van ons binnen 24 uur een bevestiging per e-mail. Deze kan in UW SPAMBOX terecht gekomen zijn.
Zoekt u kookboeken, boeken op het gebied van gezond eten, afvallen, diëten, decoratietechnieken voor taarten, suikerkunst, alternatieve voeding op basis van kruiden en nog veel meer, dan kunt u beter onze andere webwinkel bezoeken: www.mijnwebwinkel.nl/winkel/hoofdstuk1deel2
Wij verkopen in deze webwinkel o.a.: architectuur & kunst, fotografie & design, maritiem & scheepvaart, oorlog, Nederlands-Indië, kinderboeken, stripboeken, hobby & vrije tijd, vervoer & transport, (Topografische) geschiedenis, muziek.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Braun Lilian Jackson - 2410 Bruna pocket de kat die onderdook Braun Lilian Jackson - 2410 Bruna pocket de kat die onderdook

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Hoofdstuk I Deel II

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Hoofdstuk I Deel II
  • Na uw bestelling ontvangen u en Hoofdstuk I Deel II een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Hoofdstuk I Deel II vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Hoofdstuk I Deel II kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.