Shoshanna, Brenda - In 7 stappen naar Peace of mind Een spi

Schrijver:
Titel: In 7 stappen naar Peace of mind Een spirituele leidraad
ISBN: 9789022553947
Taal: Nederlands
Uitgever: Boekerij, De
Bijzonderheden: 2010 / gebonden / 300 pag. / 446 gram / gelezen en in goede staat
Prijs: € 8,00
Verzendkosten: € 4,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Iedereen kent het vast wel: als je er het minst op voorbereid ben je opeens bang; angst voor (gezichts)verlies, voor verdriet, voor eenzaamheid. Brenda Shoshanna geeft je inzicht in je angsten en leert je niet langer te vluchten, maar je om te draaien en je angst onder ogen te zien. Lees hoe je de zeven stelregels van angst kunt overwinnen en weer rust en evenwicht in je leven kunt krijgen.

Recensie(s)
Extreme vormen van angst tasten iemands wezen aan en onderdrukken de liefde voor het leven. Handelen vanuit liefde doet angst verdwijnen. In dit boek zijn spirituele lessen uit het Oosten en het Westen met elkaar gecombineerd. Ze helpen om je eigen innerlijke bron te activeren en op een krachtige en effectieve manier met uitdagingen om te gaan. Het boek bevat oefeningen om je innerlijke vrijheid, natuurlijke wijsheid en moed en creativiteit terug te vinden. De oefeningen leren je om niet te vluchten voor angst of deze te onderdrukken maar om hem niet toe te staan zich aan je te hechten. In het eerste deel van het boek worden de zeven stappen behandeld die je op weg helpen naar een kalme en heldere staat van zijn. De stappen zijn: de moed hebben om te zijn wie je bent, onthechten en loslaten, je innerlijke stem herkennen, een veilige haven zoeken, daden van liefde stellen, de controle laten varen en je volmaakte natuur ontdekken: een vriend worden. In deel twee leer je waar je moet zoeken om het kostbare juweel te vinden dat je zoekt. Deel drie bestaat uit een workshop leven zonder angst. De oefeningen zijn bedoeld om de kracht en de volle schoonheid van wie je bent naar boven te halen. De auteur is psychotherapeut en schreef eerder 'Zen en de kunst van het verliefd worden'*.
Verder lezen

Holistiek uit Zevenaar

Logo Holistiek

Met name boeken over esoterie, spiritualiteit, religie en psychologie. Posttarieven 2021: Verzendkosten NEDERLAND: Brievenbuspost (38x26,5x3,2 cm) afhankelijk van gewicht: - 100 tot 350 gram: € 3,84 - 350 gram tot 2 kilo: € 4,50 Pakketpost via postnl: € 7,25 (tot 10 kilo) Verzendkosten BELGIË/DUITSLAND: - 2 kilo € 9,30 Met Track&Trace tot 2 kilo: € 13,00

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Shoshanna, Brenda - In 7 stappen naar Peace of mind   Een spirituele leidraad Shoshanna, Brenda - In 7 stappen naar Peace of mind   Een spirituele leidraad Shoshanna, Brenda - In 7 stappen naar Peace of mind   Een spirituele leidraad

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Holistiek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
 • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
 • U handelt deze order direct af met Holistiek
 • Na uw bestelling ontvangen u en Holistiek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Holistiek vermeld
 • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
 • Holistiek kan betaling vooraf vragen
 • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.