Compernolle,Theo, Hilde Lootens, Rob Moggre, Theo van Eerden -

Schrijver:
Titel: Alles went, ook een adolescent. Wegwijzer bij het opvoeden van jongeren
ISBN: 9789020950502
Taal: Nederlands
Uitgever: Uitgeverij Lannoo Tielt 4e druk 2006 9789020950502
Bijzonderheden: paperback 142pp in goede staat
Prijs: € 4,90
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Wellicht de moeilijkste periode in de opvoeding is de tiener-periode, in dit boek de adolescentie-periode genoemd. Het staat als een paal boven water dat de thuissituatie en vooral de ouders de belangrijkste invloed op kinderen hebben. Voor die adolescent zijn belangrijk veiligheid, toezicht, sturing, aanmoediging en eensgezinde leiding. In onze tijd is een dergelijke handleiding van groot belang. Veel ouders zitten met problemen van hun 'lastige' adolescenten. Ze zijn te druk, snel ontvlambaar, ongehoorzaam, stelen of maken veel ruzie. In vijf hoofdstukken wordt de basis gelegd voor een goed inzicht in de eventuele problemen. Een heel praktische benadering in de psychologie van de puber/adolescent. De vier schrijvers zijn respectievelijk hoogleraar aan de Vrije Universiteit in Amsterdam, orthopedagoge, neerlandicus/onderwijzer en kinder- en jeugdpsychotherapeut. Een uitgave, geschreven voor ouders, leerkrachten en hulpverleners. Een literatuurlijst en een register verhogen de bruikbaarheid.
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Alleen levering binnen Nederland. Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Compernolle,Theo, Hilde Lootens, Rob Moggre, Theo van Eerden - Alles went, ook een adolescent. Wegwijzer bij het opvoeden van jongeren

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.