Fallaci, Oriana - Interview met de geschiedenis

Schrijver:
Titel: Interview met de geschiedenis
ISBN: 9789035106833
Taal: Nederlands
Uitgever: Bert Bakker
Bijzonderheden: 1988, 585 pp., paperback.Als nieuw
Beschikbaar: 2 exemplaren
Prijs: € 10,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Als nieuw.

In elk van de zesentwintig interviews wordt gesproken met politici uit de hele wereld, die in de eerste helft van de jaren zeventig nationaal en internationaal invloedrijk waren, zoals Henry Kissinger, Golda Meir, Yasser Arafat, Haile Selassi, Indira Gandhi, Sjeik Yamani, Mario Soares. Zij worden niet alleen gevraagd naar hun macht, hun beleid en hun politieke filosofie, maar ook naar hun privéleven, hun wensen, hun angsten en hun twijfels. De Italiaanse Oriana Fallaci is een vermaard politiek journaliste. Zij maakte deze interviews tussen 1969 en 1976 voor het tijdschrift L'Europeo, en paste de inleidingen aan voor deze uitgave. Fallaci is een uitstekend interviewster, die erg op de achtergrond blijft en met intelligente vragen de geïnterviewde zich laat blootgeven. Alleen in het laatste interview, met haar partner, de Griekse verzetsstrijder Alexander Panagoulis, is zij duidelijk aanwezig. Deze uitstekende interviews geven samen een goed beeld van de internationale politiek in de jaren zeventig.
Verder lezen

boekmakelaar uit Maastricht

Wij verzenden naar België aan B-post tarieven. Betaling met paypal is mogelijk. Afhalen van boeken in overleg. Na één dag geen antwoord, kijk dan in je spambox.

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Fallaci, Oriana - Interview met de geschiedenis

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekmakelaar

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met boekmakelaar
  • Na uw bestelling ontvangen u en boekmakelaar een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van boekmakelaar vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • boekmakelaar kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.