Stoppard, M. - Baby! Vruchtbaarheid, zwangerschap en geboorte

Schrijver:
Titel: Baby! Vruchtbaarheid, zwangerschap en geboorte
ISBN: 9789021521725
Taal: Nederlands
Uitgever: Kosmos Uitgevers
Bijzonderheden: 2007, 10e druk, Hard cover, 352pag, in goede staat, een van de betere handboeken voor kinderen
Prijs: € 5,45
Verzendkosten: € 6,25 (binnen Nederland)
Meer info:
Dit is het meest gezaghebbende, actuele, complete handboek over het krijgen van kinderen. Miriam Stoppard is vooraanstaand en geliefd deskundige op het gebied van zwangerschap en kinderverzorging. Op unieke wijze beschrijft zij de bevruchting en hoe de zwangerschap en de geboorte door moeder en kind worden ervaren. Dit boek geeft u alle informatie over de nieuwste onderzoeken en procedures op het gebied van de verloskunde en de medische zorg - helder en duidelijk uiteengezet.
Praktijkvoorbeelden over speciale behoeften (goede voeding en lichaamsbeweging) en mogelijke problemen (zoals zwangerschapssuiker, eerdere miskramen, stuitligging) steunen u in deze spannende levensfase. Het complete naslagwerk over de periode van de bevruchting tot de eerste weken na de geboorte! Het boek is volledig geïllustreerd met meer dan 500 foto's, tekeningen en grafieken alsmede echografische afbeeldingen in kleur.

Recensie(s)

Een uitgebreid boek voor gezinsuitbreiders. Alle aspecten van zwangerschap, bevalling en kraamperiode komen erin aan de orde, ook de psychische en sociale. Het boek is oorspronkelijk uitgegeven in Engeland; het is redelijk vertaald. Voor de Nederlandse situatie is het bewerkt door een vrouwenarts. De informatie is helder en ter zake doende. Ook ingewikkelde zaken worden goed uitgelegd. Het boek is rijk geïllustreerd met foto's en tekeningen in kleur en goed van vormgeving. Het bevat een lijst van nuttige adressen en een zakenregister. Er komen vele soortgelijke boeken uit. Dit is een van de betere.
Verder lezen

Liroboek uit Echt

zakelijk
* * O P G E L E T - B E S P A A R - P O R T O * *
In Nederland en België bij totaal bestellingen vanaf € 30.00 GEEN portokosten!
SNELLE LEVERING: NA BETALING BINNEN 2-3 DAGEN IN HUIS
U ontvangt van ons een bevestigingsmail van uw bestelling. Let op, deze kan in uw spambox terechtkomen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Liroboek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Liroboek
    Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
  • Identiteit verkoper:
    AJJ Perriens Coupeuse
    Kamer van Koophandel nummer: 59558148
    NL001828124B97
  • Na uw bestelling ontvangen u en Liroboek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Liroboek vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Liroboek kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.